2777
عنوان

بلوغ زودرس

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 38 پست
ب اسمش نگا نکردم گفت جوش ذهنم رفت که دختره دیگ چیکار کنم اون آدرس غلط میده

بنده خدا گفت پسرم مگه فقط دخترا جوش میزنن

تیکر رسیدن به هدفم✌🏻 میشه برای رسیدن به هدف بزرگی که دارم یه صلوات مهمونم کنی؟🙂 با عرض احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم خصوصا برای هرگونه فا ل و تک نیت🌹🌹 غیر از این مورد امر دیگه ای داشتید قبلش بهم اطلاع بدید تو تاپیکم تشکر♡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیگ نخوندم ک تا پایین💔

عب نداره فدا سرت حالا😂😂

تیکر رسیدن به هدفم✌🏻 میشه برای رسیدن به هدف بزرگی که دارم یه صلوات مهمونم کنی؟🙂 با عرض احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم خصوصا برای هرگونه فا ل و تک نیت🌹🌹 غیر از این مورد امر دیگه ای داشتید قبلش بهم اطلاع بدید تو تاپیکم تشکر♡
نگا آخه تو جنسیت اشم زده زن💔

میگه کاربری فقط برای من نیست😔😂

فقط جوش داشتی؟ صدات دو رگه و کلفت نبود؟ قدت يهو رشد نکرد؟ موهای صورت و موهای زائد چطور؟

قدم تا حدودی میشه گفت یکم نسبت به باقی همسن و سالام بزرگتر بود ولی صدام تغییری نکرد و موهای زائد تا سن ۱۱ و ۱۲ سالگی به طور کامل در نیومدن میشه گفت من توی سن ۱۱ سالکی وارد بلوغ شدم؟

درست هست که گفتم جوش ولی تاپیک مربوط جوش نبود مربوط به بلوغ زودرس بود

حالا تو ناراحت نشو داداش بنده خدا یه چی گفت خندیدیم تموم شد رفت اصل مطلب رو بچسب

درست هست که گفتم جوش ولی تاپیک مربوط جوش نبود مربوط به بلوغ زودرس بود

بله ببخشید من کامل نخوندم

شما باید بری دکتر غدد برات آزمایش مینویسه معمولا دکترا نمینونن کاری کنن مگر اینکه با دارو اینا ولی در اصل ب ژنتیک و ب قد پدر مادرت بستگی داره و معمولا پسر تو خوانواده از دختر بلند تر میشه

STRONG GIRL🙂‍↔️🫧

قدم تا حدودی میشه گفت یکم نسبت به باقی همسن و سالام بزرگتر بود ولی صدام تغییری نکرد و موهای زائد تا ...

بیا خصوصی دو دقیقه

بلوغ زودرس علائم بیشتری داره روم نمیشه اینجا بگم اینی که تو میگی درست نیست