2821
2789
عنوان

بلوغ زودرس

339 بازدید | 38 پست

من الان ۱۴ سالم هست و ۶ ماه دیگه مونده تا ۱۵ سالگی برسم. من از سنین خیلی کم جوش روی صورتم میزدم(مثلا۷ تا ۹ سالگی) و سوالی که دارم ازتون این هست که ایا این مربوط به بلوغ و اینچیزا بوده یا صرفا یه بیماری چیزی بوده واقعا نمیدونم باید چیکار کنم البته جوش زیر پوستی و یه مدل خاص میزدم قبلا. حالا خیلی سر این قضیه مضطرب شدم که نکنه قدم رشد نکنه و اینکه چه اتفاقی واسم افتاده. خیلی ممنون میشم اگر پاسخ بدید. و اینکه پسر هستم و واقعا جای دیگه ای بهتر از اینجا برای طرح سوالم پیدا نکردم لطفا نریزید سرم. خیلی ممنون میشم از کسایی که پاسخ بدند🙏 

چرا پس سنتو زدی ۲۲؟

تیکر رسیدن به هدفم✌🏻 میشه برای رسیدن به هدف بزرگی که دارم یه صلوات مهمونم کنی؟🙂 با عرض احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم خصوصا برای هرگونه فا ل و تک نیت🌹🌹 غیر از این مورد امر دیگه ای داشتید قبلش بهم اطلاع بدید تو تاپیکم تشکر♡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم آخر این ماه میشم ۱۵ 

بلوغ رو تا جایی ک من خوندم و شنیدم اینی که تو میگی و نمیشه بهش بلوغ گفت 

بلوغ موقعی که سینه هات بر  آمده شده باشه یا پریود میشی بهش میگن دیگه مامانت باید بهت گفته باشه کی بلوغ شدی

STRONG GIRL🙂‍↔️🫧

این صفحه فقط برای من نیست

خسته نباشی

گرمی زیاد میخوردی شاید

هنوزم اون جوشا رو داری؟

تیکر رسیدن به هدفم✌🏻 میشه برای رسیدن به هدف بزرگی که دارم یه صلوات مهمونم کنی؟🙂 با عرض احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم خصوصا برای هرگونه فا ل و تک نیت🌹🌹 غیر از این مورد امر دیگه ای داشتید قبلش بهم اطلاع بدید تو تاپیکم تشکر♡
منم آخر این ماه میشم ۱۵  بلوغ رو تا جایی ک من خوندم و شنیدم اینی که تو میگی و نمیشه بهش بلوغ گ ...

دهنت سرویس پسره😂😂😂😂 پریود و رشد سینه چه کوفتیه😂😂😂

آره

ببین منم مثل تو بودم خب

تا همین چندماه پیش هنووووز جوش رو صورتم بود یعنی از وقتی من یادم میاد از ۱۱ سالگی جوش میزدم خییییلی بد بود جوشام پس ربطی به بلوغ نداره الان یه پماد دارم اونو با مرطوب کننده بعدش میزنم شکر خدا خیلی بهتر شده جوشام خواستی بیا خصوصی میفرستم واست اگر هم بخوای سفارش بدی یه چنل هست از اونجا بده

ببین منم مثل تو بودم خب تا همین چندماه پیش هنووووز جوش رو صورتم بود یعنی از وقتی من یادم میاد از ۱۱ ...

من حتی از ۸ سالگی هم یادم میاد جوش داشتم پس یعنی ربطی به بلوغ نداشتن؟

من حتی از ۸ سالگی هم یادم میاد جوش داشتم پس یعنی ربطی به بلوغ نداشتن؟

فقط جوش داشتی؟

صدات دو رگه و کلفت نبود؟ قدت يهو رشد نکرد؟ موهای صورت و موهای زائد چطور؟