2777
2789
عنوان

یعنی به زور 😤😤

401 بازدید | 18 پست

دارم خودمو کنترل میکنم .خانواده ی شوهرم از اینا هستن که هی زنگ زنگ به شوهرم

فلان داداش کورش خرابه بیا درست کن

فلان خواهر فیوز برقش مشکل داره بیا یه چک کن

الآنم اومدم ماشین رو روشن کرد بره خونه داداشش کولرش مشکل داره

آخه مگه تعمیرکاران شخصیتونه ؟؛؟!

مسخره ها

شغلش این نیستا ولی خب کلا کارای فنی وارده

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

برا غریبه که انجام نمیده

یه داستانیم بود که ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ماهی میگه اگه بری میمیرم آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج میره سمت موج موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی ولی ماهی در نبود آب مرده من برای او او برای آن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه ربطی داره حالا چون بلده هی باید بهش بزنگن

اشکالش چیه خواهر برادرن پس کی بهدرد هم بخورن

یه داستانیم بود که ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ماهی میگه اگه بری میمیرم آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج میره سمت موج موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی ولی ماهی در نبود آب مرده من برای او او برای آن

اشکالش چیه خواهر برادرن پس کی بهدرد هم بخورن

والا من که دیگه اعصابم خورد شده

خسته م از دستشون ..از اون بدتر مدام دور هم جمع میشن .یکبار ندیدم یکیشون با اون یکی قهر کنه

بابا بسه شما هم دیگه

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
والا من که دیگه اعصابم خورد شده خسته م از دستشون ..از اون بدتر مدام دور هم جمع میشن .یکبار ندیدم یکی ...

خب تو هم همراهش برو بگو بخند شاد باش😂😂

والا من که دیگه اعصابم خورد شده خسته م از دستشون ..از اون بدتر مدام دور هم جمع میشن .یکبار ندیدم یکی ...

وایییی حسودی چقد

سرنوشت شیرین من A❤️🌒 دارم کنکور رشته کامپیوتر رو میخونم و امیدوارم قبول شم 👩💻 تازه عروسم هستم 😁💍 دارم تلاش میکنم که بتونم دوتاشو باهم هندل کنم در کل زندگی همیشه هم زیبا نیست حتی خاطرات خوبم سختی های خودشو داره ولی میتونه یه جاهایی خیلی زیبا باشه🥰میخام پیشرفت هامو توی هر دوره ای بگم اینجا تا بعدا از دیدنش ذوق کنم

تو باید جاری من میشدئ

همه ۸ تا خواهر برادر یکی درمیون باهم قهرن.

ما اصلا خونه هاشونو تا حالا ندیدیم