2777
2789

تعطیلات تابستونی بزور از شرکت گرفتم که یه چند روز با نامزدم بیایم مسافرت شمال خوش بگذره یکم روحیم عوض شه 

خواهرشوهرمینا اینجا ویلا دارن نامزدم گفت بریم اونجا کیلید بگیرم من گفتم شاید ناراحت شن یا دلشون نخواد خودمون هتل بگیریم بریم که گفت نه اینا اینطور نیستن فلان بسان اقا کیلید گرفت اونام گفتن یه روز بعد ما میان 

اول اومدیم کولر خراب بود نصاب درستش کرد کل ویلا رو شستیم گردگیری و همه کارشو کردیم دیگ خسته بودیم خوابیدیم فرداشم بیدارشدیم رفتیم مرکز خریدارو همرو دیدیم شب هم خواهرشینا اومدن 

باز دیروز همه مرکز خریدایی که رفته بودیم دوباره رفتیم تا اونا بگردن الکی یروز رفت امروزم باز مرکز خرید برای بچه هاشون خرید کنن واقعا کلافه شدم من میخواستم بشینم ویلا میشستم خونه بعدشم میرفتم مرکز خرید چرا اومدم شمال هرجا میخوایم بریم همه باهم واقعا کلافه شدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم حوصله شلوغي رو ندارم خب تو و نامزدت باهم برين بگين ميخوايم دوتايي بريم

راس میگه. حتما که نباید همه جا باهم باشین که

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
منم حوصله شلوغي رو ندارم خب تو و نامزدت باهم برين بگين ميخوايم دوتايي بريم

اين دوست مون هم درست ميگه،شما دو نفره و جدا برين،  چندماه پيش داداش و زن داداشم به ما پيشنهاد دادن دسته جمعي بريم مسافرت، رفتيم، اونا چون جوون تر بودن ، خودشون صبح ساعت ٧ و ٨ مي رفتن، شب هم ساعت ١٢ برميگشتن هتل، من و شوهرم و مامان بابامم ساعت ٩ و ١٠ صبح مي رفتيم، براي خواب ظهر بر ميگشتيم هتل، عصر تا شب هم دو ساعتي ميرفتيم جاهاي ديدني اونجا رو مي ديديم