2777
2789

چند ماهه خیلی داغونم و از همسرم رفتارای مشکوک میبینم ولی گوشیش رمز داره و بهم نمیگه خیلی حساسه رو گوشیش ، رفتاراشم خیلی عجیبه ؛ جدیدا هم بهم میگه از زندگیم برو بیرون 

میخوام گوشیشو هک کنم ببینم چه خبره؟ 

هک بدون دسترسی به گوشیش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا نمیشه اگرم بشه طرف متوجه میشه و میتونه به خاطر این کار بندازتت زندان

ها🤦‍♀️

تو نی نی سایت خیلی زنا ترسو هستن. منو همین زنا ترسوندن

بعدا شوهری که رمز گوشیشو ب زنش نده .زندان نمیوفته

وقیح گمشو‌. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻‍♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲   عاشق داداشامم  🧡🤎 زنجانیم 🩵

یعنی ۰ی رمز نمیدی .

اگه سلیطه هستی و توانشو داری ی چی بهت میگم

اگه شوهرت دست بزن نداره ی چی بگم کنی.

عواقبش با خودته من گردن نمیگیرم

وقیح گمشو‌. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻‍♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲   عاشق داداشامم  🧡🤎 زنجانیم 🩵
بگو

ببین اسی نمیتونه نکنه بهتره.

من میخواستم بگم از پنجره لباسهای مرده شوت کنه تو کوچه

منتها ممکنه مرده بزنه. 🤦‍♀️

مردا دست بزن دارن و این کارا خطریه🤦‍♀️ ولش

بگو

من شوهرمو چند بار تهدید ابرویی کردم.

بعد اونم ازم عکسا بد گرفت و باهاش تهدیدم کرد..

اصلا 🤦‍♀️ نمیدونم باید چه غلطی کرد

ها🤦‍♀️ تو نی نی سایت خیلی زنا ترسو هستن. منو همین زنا ترسوندن بعدا شوهری که رمز گوشیشو ب زنش ن ...

من اینارو نمیدونم ولی اگر متوجه بشه هر کسی و از طریق ای پی دستگاه بفهمن چه کسی بوده قاضی میتونه حکم حبس بده