2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 51 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه کسی مد نظرش نیست. الان با پاره وقت ماهی 15 میلیون کار میکنه. پس اینها که 4 سال عقد میکنن همه کارخ ...

۴سال عقد خیلی زیاده خیلی مشکلات پیش میاد،۱۵تومنم الان حقوق خیلی معمولیه،باید ازش پس انداز هم بکنه،سرمایه‌ای خونه ماشین داره؟اگر خونه ماشین داره با ۱۵تومن شاید بتونه شروع کنه و زنش قناعت کنه پس ‌انداز کنن برای مخارج عروسی و طلا و خرید...دوران عقد و نامزدی هم هزینه داره دیگه مفت که نمیگذره

خیلی بده ک خانواده ات ب تصمیم برادرت اهمیت نمیدن خوب حتما نیاز داده ک انقدر پیگیره با خونواده ات صحبت کن قبل از اینکه دیر بشه

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

مگه هر موقع ادم بیکار میشه باید زن بگیره 

وقتی قشنگ نمیخونی همین میشه. میگم کارش پاره وقته ماهی 15 کار میکنه یه پارس 1400 هم داره.ببخشید شما لندکروز دارید

پزشک

یه پارس 1400 داره

پس شرایطش بد نیس 

اگرتوثروتمندباشی،سرمایکنوعتفریحمیشودتاپالتویپوستبخری،خودتراگرم کنی و به اسکی بروی....اگر فقیر باشی برعکس سرما بدبختی میشودوآن وقتیادمیگیریحتیاز زیبایییکمنظرهزیرِبرفمتنفرباشی!!

به نظرم شرایط مالی برادر با این اوضاع اصلا بد نیست  

ولی سنش هنوز کمه ممکنه بعدا پشیمون بشه 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
کسی جلو 30 ساله ها را نگرفته برن ازدواج کنن😏😐

شهر بزرگ زندگی میکنین ؟

کار داداشت چیه ؟

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        
آره کارش پاره وقته. فریلنسری با کامپیوتر کار میکنه 

برنامه نویسه ؟

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        
23.شرایطش واقعا خوبه برای ازدواج چرا نه بگن بهش؟ 

گفتم شاید قبول کنن همه چی شانسیه قبول کردن لابد دختر شرایطشو میدونه دیگه بعد الان مادیات مهمه باید دید حقوقش چقدره خونه ماشین کار خوب 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
۴سال عقد خیلی زیاده خیلی مشکلات پیش میاد،۱۵تومنم الان حقوق خیلی معمولیه،باید ازش پس انداز هم بکنه،سر ...

اگه خانواده قبول کنن خونه خوب میگیرن براش یه پارس 1400 هم داره از خودش

پزشک