2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 51 پست

عزیزم این افتخار نیست که کسی ۴سال تو عقد میمونه. بعدم سنش کمه۲۳برای ازدواج پسر خیلی زود . تو مجردی پیشرفت بیشتری میتونه بکنه تا متاهلی. زنی که چهار سال عقد میمونه هر چندماه شما باید طلا به دست برید برای یکی از مراسم ها بماند که کلی اختلاف هم پیش میاد و دختر و پسر ذوق و شوق باهم بودن رو از دست میدن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه هر موقع ادم بیکار میشه باید زن بگیره 

وقتی توی تاپیک هات میگی تا حال یه بار هم قرار نرفتی با 27 سال سن. بایدم فشار بخوری از کسی که ماشین خوب و کار خوب و تحصیلات خوب داره .تازه فقط 23 سالشه پس به فشار خوردن ادامه بده

پزشک

ببین باید شانس داشته باشه با دختری ازدواج کنه که درکش کنه  من آجیم زمانی که دامادمون میاد خواس ...

چن سالشون بود؟ ببین بعضی وقتا دخترا حق دارن مثلا من یکی اومد با سن بالای ۳۰ نمیدونم چن سالش بود خونه که هیچی میگیم ولش کن ماشینم نداشت تا الان چیکار میکرده بعد معرف راحت میگه خونه و ماشین نداره شغلشم دولتیه الان خیلی گرونیه قبلا راحت تر میشد پیشرفت کرد به سنشونم ربط داره

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
شما اینجا تایپیک زدی هر کی نظرشو میگه دیگه چرا توقع دارید همه با شما هم نظر باشن برای یکی شرایط دادا ...

بله میتونن نظر متفاوت داشته باشن نه یکی مثل شما که خیانت دیده و ازدواج نا موفق داشته قطعا با راه شما به جایی نمیرسن بقیه

پزشک