برادرم هی پیگیره برای ازدواج یه سال دیگه از ارشدش مونده رشتش و دانشگاه ش هم خوبه خدا رو شکر پاره وقت کار میکنه خیلی اهل کاره و جنم کاری داره ولی خانواده کمکش نمیکنن😂😂😂😂میگن بزار درست تموم بشه بعدش که رفتی سر کار بعدش برات میریم خواستگاری. اهل دوستی و این حرف ها نیست از بس بهم گفته نمیدونم چیکار کنم. میگه همه عقد میکنن چند سال مگه چه اشکالی داره اما جدی نمیگیرن خانواده😢
چن سالشه ؟ خب برید خواستگاری چن بار اگه نه بشنوه شاید ول کنه شایدم قبول کردن
🍀🍀🍀🍀🍀 یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد 😔😔 ♡این نیز بگذرد♡
پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد . اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست . ممنون که امضامو خوندین .
پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد . اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست . ممنون که امضامو خوندین .
الان داره ماهی 15 کار میکنه اگر درسش تموم بشه قطعا 4 5 برابر این کار میکنه
یعنی کار پاره وقت این قدر درآمد داره ؟
کارش چیه ؟