سلام بچها خوبید ببینید اول بگم که لطفا منظورمو بد برداشت نکنید اگ کسی برداست بدی داره لطفا چیزی نگه من ادم احساسی هستم ینی اگ کسیو دوس داشته باشم بغلش میکنم درحالی ک بقیه اکثرا با طرف رو بوسی میکنن حالا من نمیگم روبوسی بدم میاد نه از اول بغل کردن رو یاد گرفتم ینی راهنمایی دبیرستان اگ کسیو دوس داشتم گه گاهی بغلش میکردم یا کادویی کسی میده روبوسی نمیکنم بغلش،میکنم با مامانمم اینطوریم تو باشگاه هم اینطور بچها گه گاهی اونقد مربیمو دوس دارم بغل میکنم میگم بهش،میشه بغلتون کنم اونم بغلم میکنه یا خانومی دیگ دوسم داره روبوسی میکته گه گاهی مثلا اگ سه روز نرم واقعا دلم تنگشون میشه رفتنیم بغلشون میکنم دست خودم نیست بگم ۲۱ سالمم هست بچه نیستم بگم از رو مهربونیشون دوس دارم نه واقعا ادم احساسی هستم بنظرتون حالا این بغل کردنای من گه گاهی زشته یا چطوره ؟
عزیزم شما لمسی هستی، این یک نوع شخصیت روانشناسیه و چیز بدی نیست. با درآغوش کشیدن و لمس احساس آرامش ...
ببخشید چطور میتونم در این مورد اینطور مسائل روانشناسی اطلاعات داشته باشم میشه معرفی کنید.....؟ میگم اجازه میگیرم میگم مثلا میشه بغلتون کنم اون دوبرابر من بغلم میکنه مثلا مربیم یا دستمو محکم فشار میده از موهامو دست میکشه یا یه خانوم هست لپم رو میکشه همش
وااای منم کپی توام از شانسم شوهرم شدیدا ادم خشکیه از بیرون میومد تازه ازدواج کرده بودیم من رف ...
اهان مرسی از نکته ای که گفتی .... کلا شاید عادت بدی باشه ولی فکر میکنم وقتی بد میسه ک من نیت دیگه ای داشته باشم خدایی نکرده که هیچ وقت اجازه این حسو نمیدم واقعا .... خودم فقط از روی دوست داشتنه کسی ک مهرش به دلم بشینه برام عزیزه ....الانم همش تو فکرم ک برا استادمون چی بخرم تولدش چون دوسش دارم همین