2777
2789
عنوان

بغل کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1174 بازدید | 37 پست
از همین الان تمرین کن زیاد خوب نشی زیاد مهربون بودن بعدا ضررش به خود آدم بر میگرده تجربه شخصیه خودمه ...

صدردصد به ادمای مهربون ک بدونم چی هستن بیشتر از خودشون مایه میزارم ولی با کسایی ک جور نباشم نه خیلی معمولی هستم احترامشونو نگه میدارم چه بزرگ چه کوچیک 

صدردصد به ادمای مهربون ک بدونم چی هستن بیشتر از خودشون مایه میزارم ولی با کسایی ک جور نباشم نه خیلی ...

آفرین بازم رعایت کن، بخاطر خودت میگم بعدا آدم خودش آسیب میبینه

مرا قوليست با جانان كه جانان جان من باشد👪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما لمسی هستی، این یک نوع شخصیت‌ روانشناسیه و چیز بدی نیست. با درآغوش کشیدن و لمس احساس آرامش ...

ببخشید چطور میتونم در این مورد اینطور مسائل روانشناسی اطلاعات داشته باشم میشه معرفی کنید.....؟    میگم اجازه میگیرم میگم مثلا میشه بغلتون کنم اون دوبرابر من بغلم میکنه مثلا مربیم یا دستمو محکم فشار میده از موهامو دست میکشه یا یه خانوم هست لپم رو میکشه همش 

وااای منم کپی توام  از شانسم شوهرم شدیدا ادم خشکیه از بیرون میومد تازه ازدواج کرده بودیم من رف ...

اهان مرسی از نکته ای که گفتی .... کلا شاید عادت بدی باشه ولی فکر میکنم وقتی بد میسه ک من نیت دیگه ای داشته باشم خدایی نکرده که هیچ وقت اجازه این حسو نمیدم واقعا .... خودم فقط از روی دوست داشتنه کسی ک مهرش به دلم بشینه برام عزیزه ....الانم همش تو فکرم ک برا استادمون چی بخرم تولدش چون دوسش دارم همین