2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره کاش میگفتی

ی سری ادمای بیشعور با یارو فامیل بودن گولم زدن گفتن گناه ر زنگ‌نزن.خیلی‌پشیمونم خیلی حتی اگ خوشبخت ترین ادم‌کره زمین بشم نمیتونم فراموش کنم ک‌ انتقاممو ازش نگرفتم

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
صحبت ۳ سال پیشه خودش بعد فهمید اشتباه کرده ولی الان اگ باز این اتفاق بیفته دیگ میرم واس همیشه. حاظ ...

یعنی هنوزم با نامزد سابقت حرف میزنه که اینارو میگه؟

ببخشید میپرسم الآن چه مانعی برای رسیدنتون هست؟ لطفا موردای خوبتو رد نکن همیشه که جوون نمیمونی

یعنی هنوزم با نامزد سابقت حرف میزنه که اینارو میگه؟ ببخشید میپرسم الآن چه مانعی برای رسیدنتون هست؟ ...

روزی ک رفتم ملاقاتش گوشیش زنگ خورد بهم گفت ببین کیه ی اسم بود هم اسم اون ولی مطمن نبودم اونه یا ن .نامزدمم رد تماس داد

راستش ایقد بهم ریختم ک هی میگفت چته

ولی هیچی نگفتم.

الان مشکلات مالی اون و خانواده منن

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
روزی ک رفتم ملاقاتش گوشیش زنگ خورد بهم گفت ببین کیه ی اسم بود هم اسم اون ولی مطمن نبودم اونه یا ن .ن ...

عزیزم اصلا چرا اون دختره باید شماره تلفن نامزدتو داشته باشه؟! هیچ توجیحی قابل قبول نیست نامزدت باید به کل اون دختره رو از خودش دور کنه وگرنه اگه ازدواجتون هم سر بگیره اون دختره بازم راحتتون نمیذاره مگر اینکه نامزدت به کل از زندگیش حذفش کنه.

لطفا اول این مسئله رو حلش کنید و بعد به فکر ازدواج باشید موفق باشید گلم.

عزیزم اصلا چرا اون دختره باید شماره تلفن نامزدتو داشته باشه؟! هیچ توجیحی قابل قبول نیست نامزدت باید ...

چمیدونم میگ فامیله دیگ شوهر کرده چیکار بمن دار  و ایقد ب دل نباش ایقد کینه ای نباش و ...من بارها سر این ادم مزخرف باش بحث کردم .الانم حالش خوب نیس منتظرم خوب شه خودمم تو دلم مونده  ک بش بگم باز

نمیخاسم باز گیر بدم ولی نمیتونم واقعا ادمی مث اینو ب هر اسمی تحمل کنم.میدونم بشدت بینمون شکر اب میشه  میدونم بش حس خفگی میدم  ولی دارم از دورنم متلاشی میشم.مطمنم اونم اگ جای من بود اینجوری میکرد.

تکلیفتو برای همیشه باهاش روشن کن نمیشه که همینجوری معلق بمونی .

😞😞😞😞💔فقد دعا کن اگ تموم شد

باز من بی قراری نکنم حوصله خودمو ندارم

😞😞😞😞💔فقد دعا کن اگ تموم شد باز من بی قراری نکنم حوصله خودمو ندارم

گلم مرگ یه بار و شیون هم یه بار وقتی نامزدت حاضر نیست به خاطر شما اون دختره رو کااااامل بذاره کنار ،شما چرا عمرتو تلف میکنی؟

گلم مرگ یه بار و شیون هم یه بار وقتی نامزدت حاضر نیست به خاطر شما اون دختره رو کااااامل بذاره کنار ، ...

اخ هربار میگ اون کاری بمن نداره و کجا بامن ارتباط داره و..ولی من حضورش حس میکنم شایدم چشم ترسیده نمیدونم 

نمیخام بدون مدرک‌حرف بزنم ولی مدرکیم ندارم

اخ هربار میگ اون کاری بمن نداره و کجا بامن ارتباط داره و..ولی من حضورش حس میکنم شایدم چشم ترسیده نمی ...

چند سالته گلم؟ نمیدونم یه جوری مطمئن شو ارتباط ندارن و بعدش که مطمئن شدی دیگه تکلیفتو مشخص کن بیشتر از این کش نده این دوران بلاتکلیفی رو .

خیلی چیزا راجبش میدونم ولی اسمشو نمیدونم شوهرم خیلی زرنگ بود مخفی کرد ۴ سال کلا مخفی کرده بود

بروووو پیدااااش کننننن حتی اگه میتونی از روی شمارش پیگیری کن و پیداش کن همینجوری ک با زندگیت بازی کرد زندگیشو به اتش بکش حقشهههههه چقدر تو مظلومی اخه☹️

چند سالته گلم؟ نمیدونم یه جوری مطمئن شو ارتباط ندارن و بعدش که مطمئن شدی دیگه تکلیفتو مشخص کن بیشتر ...

سلاگ‌عزیزم خداشکر خبری نبود

رک از خودش پرسیدم

عشق اول پر از بی تجربگیه حس می‌کنی این آدم اولین و آخرین کسیه که باهاشی یه حسی که هیچوقت قرار نیست از دستش بدی 

من خودم بابام گند زد به عشق اولم  

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((