ازدواج کردمو و طلاقم میگیرم و نه کسی عاشقم شده نه من عاشق کسی شدم شوهرم تو این مدت با عشق اولش بهم خیانت میکرده اونم متاهله و خیلی انگار عاشق همن اینطوریه واقعا تازه نمیخواد طلاقمم بده
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃 🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃 🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
میدونی اون خانم اگ عاشق همسر شما بود هیچ وقت نمیتونس ازدواج کنو تنشو بسپاره ب کسی دیگ
پس عاشق نبوده رفته پی خوشیش الانم فقط هوس دار قل قلکش میشده
ببین به نظرم توی همون مرحله هورمونی و اولیه گیر کرده، به نظرم حالا که داره زندگیت خراب میشه برو به شوهر اون خانم همه چی رو بگو تا اون باشه نشه انگل زندگی یکی دیگه