2777
2789
شوهدم چی اون زنه بچه هم داره 

شوهرتون نمیدونم چون مرد نیستم نمیدونم چ فعل و انفعالتی درونشون رخ میده ولی بنظرم ی مردهم اگ عاشق باشه زمین ب اسمون میچسبونه ب عشقش برسه. بخصوص ک جنگیدن برای مردا خیلی راحت تره خیلی

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
ببین به نظرم توی همون مرحله هورمونی و اولیه گیر کرده، به نظرم حالا که داره زندگیت خراب میشه برو به ش ...

خیلی چیزا راجبش میدونم ولی اسمشو نمیدونم شوهرم خیلی زرنگ بود مخفی کرد ۴ سال کلا مخفی کرده بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی چیزا راجبش میدونم ولی اسمشو نمیدونم شوهرم خیلی زرنگ بود مخفی کرد ۴ سال کلا مخفی کرده بود

پس کلا توافقی جدا شد بودن و بهم قول داد بودن باز باهم بمونن🙂💔

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
شوهرتون نمیدونم چون مرد نیستم نمیدونم چ فعل و انفعالتی درونشون رخ میده ولی بنظرم ی مردهم اگ عاشق باش ...

دیگه نمیدونم فقط مکالمشونو شنیدم که خیلی عاشقانه حرف میزد و خیلی توجه میکرد درحالی که من زنگ میزدم میگف قطع کن کار دارم

پس کلا توافقی جدا شد بودن و بهم قول داد بودن باز باهم بمونن🙂💔

اینا که با زندگی مردم بازی میکنن به همجنس خودشون ظلم میکنن الانم طلاقمم نمیده اینقد خودخواهه 

من الان ۹ ساله دارم واس عشقم میجنگم این ۹ سال شاید ۱۰ ماهشو خوشی نکردم .... پاش موندم با هزار بلا هزار بدبختی تحقیر شدم کتک خوردم.اواره شهر غریب شدم.

هزار بار ازدستش دادم داشت عقد  میکرد با یکی دیگ باز من با  چشم خیس نگاه میکردمو تو دلم میگفتم خدایا ن ی بار دیگ‌بهم بدش....

خون بالا میورد داشت میمیرد رو تخت ای سی یو باز با چشم خیس گفتم خدایا ن ی بار دیگ ی بار دیگ... بهم فرصت بده 

تموم این مدت خیلی وقتا نداشتمشو باز تقلا کردم باز نرفتم با کسی دیگ...

ولی قبل‌من ی دختر دیگ ت زندگیش بود ک ن خودش میخاستش ن خانوادش اما دختره ادا عاشقش میشد کسی ک اصن باعث شد من این ۹ سال بش نرسم .

این خانم ادا میکرد عاشقه ولی با اولین خاستگارش اکی شد و رفت سرزندگیش ولی بقول تو با وجود شوهر ول کن نبود و نیس

میخام بگم اگ عاشق بود نمیتونس یعنی مث من صبرکنه؟؟؟؟نمیتونس خاستگارش رد کنه؟؟؟چرا ؟اگ عاشق بود چرا شوهر کرد؟پس ادمای اینجوری عاشق نبودن  هردو نفرو باهم میخان 

و حیف کلمه عشق ک ب این جور ادما نسبت داد بشه.اونم اگ مث من عاشق بود منتظر میموند نک شوهر کنه و باز کرم بریزه این ادما کثیفن کثیف

من الان ۹ ساله دارم واس عشقم میجنگم این ۹ سال شاید ۱۰ ماهشو خوشی نکردم .... پاش موندم با هزار بلا هز ...

شرمنده ک طولانیه

اینا که با زندگی مردم بازی میکنن به همجنس خودشون ظلم میکنن الانم طلاقمم نمیده اینقد خودخواهه 

از ته دلم از خدا واسش میخام رنگ خوشی نبینه اون لذتی ک دار میبره بشه اتیش زندگیش. تک تک ادمای ک مث این خانمن. 

اگ عاشق بود مجرد میموند تا تهش بهم برسن ن بر با ی مرد دیگ و باز رو زندگی یکی دیگ بخوابه

از ته دلم از خدا واسش میخام رنگ خوشی نبینه اون لذتی ک دار میبره بشه اتیش زندگیش. تک تک ادمای ک ...

الهی امین الان خیلی خوش میگذرونن و من پیر شدم از چهرم معلومه غمگینم ولی بهترین دوران اوناس شوهرمو اینقد شاد ندیده بودم

خوندم الان دود کلا از متاهلا میاد بالا متاسفانه زمان بدی شده

اره واقعا شاید چون خیالشون راحته شوهر های پخمه دارن و طلاقشون نمیدن هر غلطیم ک بکنن😏منم اون خانم شوهر داشت ولی یکاری کرد نامزدی من بهم بخوره

نمیدونی اون شبا دیوار  و زمین چنگ میزدم از درد ناخونام برمیگشت و کند میشدن و من از دردی ک ت سینم بود متوجه خون ریزی انگشتام نمیشدم.نمیدونم چرا اهم نگرفتش😔

اره واقعا شاید چون خیالشون راحته شوهر های پخمه دارن و طلاقشون نمیدن هر غلطیم ک بکنن😏منم اون خانم شو ...

اون پسره شاید لیاقت نداره که با حرف اون بهم میزنه نارات نشو گاها باید طرفمونو عوض کنیم با حرف زن مردم میشینه بلند میشه بی مصرف

الهی امین الان خیلی خوش میگذرونن و من پیر شدم از چهرم معلومه غمگینم ولی بهترین دوران اوناس شوهرمو ای ...

یکاری کن ازش دلسرد شه شده با قران با دعا 

میدونی چیه همیشه بخودت بگو دیگی ک واس من نجوشه میخام سر سگ تو بجوشه

شده مخفیانه ب شوهر یارو بگو.

من نامزد بودم میترسیدم بدتر از چشم طرفم بیفتم واس همین اشتباه کردمو ب شوهر زنه زنگ نزدم الان بعد ۳ سال هنوز پشیمونیش باهامه

شاید میگفتم یا برداراش یا شوهرش میکشتنش و ی لکه ننگ از زندگی همه پاک میشد.

اون پسره شاید لیاقت نداره که با حرف اون بهم میزنه نارات نشو گاها باید طرفمونو عوض کنیم با حرف زن مرد ...

صحبت ۳ سال پیشه خودش بعد فهمید اشتباه کرده

ولی الان اگ باز این اتفاق بیفته دیگ میرم واس همیشه.

حاظرم تا زندم تنها بمونم ولی همچین زنی ب ریشم نخنده‌

یعنی اگ ببینیش حالت بهم میخوره ایقد زشتو بی ریخته ولی بشدت زبون بازه.الان برا طرفم کیس پیدا میکنه نک خودش باهاش ها ن ولی همش درگوشش میگ هرکسیو بگیر جز پناه 

حتی ایقد ادم بی حیایه ک بش میگ خواهرمو بگیر ادم اک عاشق یکی باشه نمیتونه ببینش کنار خواهر خودش .نمیفهمم چرا این اینوبش میگ