2777
2789
عنوان

من خیلی زن بدی برای شوهرمم

| مشاهده متن کامل بحث + 1978 بازدید | 50 پست

همین که خودت فهمیدی خودش کلللللیییه

افرین

قرار نیست یهویی خوب بشی.. هر شب که شوهرت میاد سعی خودتو بکن بخندی. گریت میاد جلو خودتو بگیر وبخند

آروم آروم خوب بشو توقع یهویی نداشته باش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا مادرتو بیامرزه عزیزم. از وقتی مادرتون فوت کردن اینجور شدین یا قبلش هم بودید؟؟؟

نه قبلش اصلا اینطوری نبود هرروز سرکار میرفتم اشپزی میکردم هرشب با شوهرم بیرون میرفتیم

خب گلم تو نباید وقتی تازه مادرت از دست رفته که وارد زندگی متاهلی بشی 

منم مادرم مهر ماه از دست دادم 

و چه روزای وحشتناکی گذروندم 

آدم اصلا از لحاظ روحی اوکی نیست چه برسه آغاز یه زندگی مشترک بتونه هندل کنه 

زیاد به خودت اجبار نکن حال ماها اینجوری خوب نمیشه خیلی زمان میبره تا یکم عادت کنیم 

من سعی میکنم تمیزکاری و آشپزی انجام بدم چون حس آرامش و نزدیک بودن با مامانم برام دارن همیشه با هم انجام میدادیم 

تو هم کارایی بکن که حس کنی اگر مادرت بود انجام میدادی خیلی اثر مثبت داره 

عزیزم خدا رحمتش کنه.

من بچمو از دست دادم افسرده شده بودم.

روانشناس بهم گفت روزی دوبار صبح و شب براش نامه بنویس هرچی‌میخوای بگو این وسط ممکنه گریت بگیره گریه کن ممکنه بخوای جیغ بزنی جیغ بزن بعد بدون اینکه برگردی بخونی نامه رو پاره کن یا آتیش بزن بعد چند تا نفس عمیق بکش و برو آب بخور

خیلی کمکم کرد عزیزم.شما هم همین کارو بکن.

طبیعی هست  داغ دیدین .

خدا بهتون صبر بده و روح مادر عزیزتون شاد باشه .

همه ما تو این دنیا مسافر هستیم و هرکدوممون باید به وقتش از دنیا بریم .با بی تابی و ناراحتی شما مادرتون هم ناراحت میشن براشون قرآن بخونیدو خیرات بدین .

تاپیک کاربر سپاس1 رو بخونید دیدگاهتون به مرگ و زندگی عوض میشه و باعث میشه به آرامش برسید .

براتون لینکشو میفرستم .

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2966111/تاپیکِ-جامعِ-زندگی-پس-از-مرگ-در-جهتِ-تسکینِ-داغدیده-ها

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

یادمه اینقدر بهم ریخته بودم آخه تو غربت زندگی میکردم،مشاوره میرفتم ،یبار بهم گفت پدرتون که ازبین نرفته ،نمرده گفتم چی ؟گفت انرژی از بین نمیره ،پدرتون میبینتتون ،بذارید به سفرش ادامه بده ،گفت هر بار که ناراحتی میکنی ،برمیگرده عقب و نمیتونه به مسیرش ادامه بده 😔ناراحتش نکنید ،راسته که میگن ما همیشه به پدر ومادرمون وصلیم ،دوست عزیز میدونم سخته ولی تا شقایق هست زندگی باید کرد ،،پس بخاطر مادر نازنینتون هم که شده برای احترام به روحش که غمگین نشن ،باید قوی باشید بخاطر خودتون ،وجود خودتون،همسرتون که کنارتون هست و داره بهتون امید میده،آرامش مهمان قلب دلتنگتان عزیزم ❤️

نه قبلش اصلا اینطوری نبود هرروز سرکار میرفتم اشپزی میکردم هرشب با شوهرم بیرون میرفتیم

عزیزم حتما خیلی وابسته بودین به مادرتون . ان شاالله همنشین حضرت زهرا باشن اما به هر حال چهار ماه گذشته و زنده و مرده باید راه زندگی رو ادامه بدن . شوهرت خیلی مرد خوبیه ارزش داره که به خاطرش با این حس ضعف مقابله کنی و کم کم به حالت قبل برگردی. البته حق میدم مادرت رو از دست دادی و خاطراتش اذیتت میکنه ولی مطمئن باش مادرت هم راضی نیست . بهت پیشنهاد میکنم برای مادرت قرآن و زیارت عاشورا بخون چون خودت رو هم صبور میکنن و برنامه زندگی پس از زندگی رو توی نت چند قسمنش رو ببین آرومت میکنه

لینک کانال تجربه های کلاس همسرداری تنهامسیر

https://eitaa.com/joinchat/892535157Cc6bb3bfaec

سعی کنید زندگیتون رو تغییر بدید از تجربیات خانما استفاده کنید .. لینکو کپی کنید تو ایتا و صفحه چت شخصی وارد کنید ابی میشه عضو کانال بشید.. بعد سه نقطه بالای کانالو بزنید گزینه رفتن ب اولین پیامو بزنید از اول تجربیاتو بخونید و انجام بدید ..

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

یادمه اینقدر بهم ریخته بودم آخه تو غربت زندگی میکردم،مشاوره میرفتم ،یبار بهم گفت پدرتون که ازبین نرف ...

درسته عزیزم.منم برای بچم که از دستش داده بودم خیلی بی تابی میکردیم

یه روز خواهر شوهرم اومد خونمون گفت پسرت اومده به خوابم میگه من جام خیسه اذیت میشم منو اذیت نکنید

از اون موقع دیگه خیلی کمتر گریه میکنم چون واقعا اونا هم اذیت میشن

خدا مادرتون رو رحمت کنه اصلا نمیتونم و میترسم تصور کنم خیلی سخته  😭😭

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

خیلی مچکرم از لطف همگی. امیدوارم عزیزهای شما سلامت باشن ببخشید نمی تونم تک به تک ریپلای بزنم

درپناه پراز امنیت وآرامش خداوند باشید 

راستی بهم گفت مشاور که پدرت چه غذایی رو دوست داشتن ،هر وقت ازش درست میکنی ،یاد کن ازش یا ی پیاله بده به همسایه یا....واینم خیلی خوب بود خیلی،آرامش بخش هست این کار