2777
2789
عنوان

من خیلی زن بدی برای شوهرمم

1975 بازدید | 50 پست

مادرم ۴ ماهه فوت شده، خود شوهرم کلی فشار مالی و کاری روشه، من تو بدترین حال روحی خودمم. از صبح که میره سرکار تا پنج و شیش بعدازظهر یه دو ساعت وقت خالی داره به زور میاد منو میبره پیاده روی همشم حالم بده یا سکوت میکنم اون حرف میزنه یا گریه میکنم بغلم میکنه. حوصله آشپزی ندارم. مشکل گوارشی داره غذای بیرون نباید بخوره یا خودش از سرکار میاد غذا درست میکنه یا مادرش برامون غذای فریزری میفرسته. تقریبا رابطه هیچی نداریم. هرشب که میخوابیم به خودم قول میدم فرداش حالم خوب باشه ولی باز روز از نو روزی از نو و شب دوباره عذاب وجدان میگیرم😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا مادرگلتو بیامرزه

درکت میکنم خیلی سخته غم مادر ولی باید صبور باشی..زندگی ادامه داره

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

تو عالی هستی فقط نیاز ب زمان داری

روح مادرت شاد و در ارامش، خدا غم دلتو سبک کنه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

روح مادرت شاد

همین الان برو پیش همسرت

" درود به مردم شریف ایران/ دختر بلد نیست خط چشم بکشه/بچه ها نخندینا/ما همه باهم هستیم نترسید/زودی میبینمتون/مهرشاد اینورُ نگاه کن/بلوچستان مال ایرانِ/ من میخوام برم دادسرا/ دخترم مریضه/مامان تورو خدا به خاطر من/ خاله نفس بکش/ بچه هاااا بچه هااا /اینجا مردم فقط زنده‌ان زندگی ندارن

عزیزم شما هم فشار سنگینی روی دوشت هست خدا بهت صبر بده گلم.. برو پیش روانشناس و ب زندگی برگرد

خدایا شکرت برای این زندگی، پدر و مادر و همسر خوبی که بهم دادی🥰 مرسی که لیانا کوچولوی ما انقدر مهربون و باهوشه.. خدایا خودت دامن همه منتظر ها رو سبز کن و به همه ی زندگی ها آرامش ببخش🌱♥️ دمت گرم!

خدا شوهرتو حفظ کنه 

یهو ک خوب نمیشی سعی کن کم کم اوضارو درست کنی

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

تسلیت میگم

حتما برو پیش مشاور. خیلی ام زود برو .‌..

خیلی ام جدی بگیر

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.