2777
2789
عنوان

خواستگار

824 بازدید | 53 پست

سلام بچه ها ازتون کمک میخوام من دوتا خواستگار دارم که یکیش پسر عموم هست و اون یکی همسایمون اولی که پسر عموم هست دانشجو هست و شغل هم داره وضعیت مالیش خوبه ولی همسایمون دانشجو هست و درحال حاضر شغل مشخصی نداره به نظرتون کدوم خوبه برای زندگی و به نظرتون کدوم رو انتخاب کنم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

طبق این چیزایی ک گفتی پسر عموت

اما خب من باشم هیچکدوم ، ازدواج فامیلی دوست ندارم

و اینکه ببین کدومشو بیشتر دوست داری و اخلاق کدوم یک بهتره

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

مگه همه چی شغلهههه؟؟

عارع

پس پول از کجا بیاد؟

تو این دوره زمونه مثلا میشه عشق و علاقه پیچید لای نون خورد؟😂

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
عارع پس پول از کجا بیاد؟ تو این دوره زمونه مثلا میشه عشق و علاقه پیچید لای نون خورد؟😂

من یکی با یه ادم فوق پولدار که اخلاق نداشته باشه یه روز هم نمیتونم سر کنم کلی معیار وجود داره

ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!