2821
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 53 پست
به نظرتون برای بچه دار شدن به مشکل میخوریم 

اگر انتخابت پسر عموته حتما حتما حتما همهههه ی آزمایش های ژنتیک رو بدید... ب من گفتن باید قبل ازدواج انجام می‌دادم گفتن حتی 5 الی 6 ماه زمان میبره جوابش بیاد، هزینش هم 20 میلیون بود فک کنم، اما این هزینه واسه یه عمر زندگی چیزی نیست بنظرم

خب جدا از کمکای پدر مادر خودتم مهمی ولی قبل اینکه حسی سراغت بیاد جلوی خودتو بگیر از ریز تا درشت همه ...

اره دارم فکر میکنم من تا حالا اصلا به کسی علاقه مند نشدم دارم سنتی میرم جلو من هنوز۱۹سالمه اولین خواستگار هام هستن

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اگر انتخابت پسر عموته حتما حتما حتما همهههه ی آزمایش های ژنتیک رو بدید... ب من گفتن باید قبل ازدواج ...

اره اگه بخوام باهاش ازدواج کنم حتمن این ازمایش رو انجام میدیم بهتره تا یک عمر بد بختی بکشیم 

اره دارم فکر میکنم من تا حالا اصلا به کسی علاقه مند نشدم دارم سنتی میرم جلو من هنوز۱۹سالمه اولین خوا ...

اصلا عالی

چون اولین خواستگارته به فکر به روز بودن نباش

تا اخرش همینجوری سنتی پیش برید

ولی من بازم دارم میگم نزار حسی سمتت بیاد تا همه چیزشو نفهمیدی

با منی که به کل دنیای سینما چشم دارم از بازیگر مورد علاقه داشتن حرف نزنید، با تشکر😔😂

اصلا عالی چون اولین خواستگارته به فکر به روز بودن نباش تا اخرش همینجوری سنتی پیش برید ولی من بازم ...

نه اصلا فکر هم نمیکنم به حسم چون خیلی خجالتی ام نمیتونم نگاهش کنم🤣🤣🤣

اره اگه بخوام باهاش ازدواج کنم حتمن این ازمایش رو انجام میدیم بهتره تا یک عمر بد بختی بکشیم 

حتما، من پسر خاله همسرم بچش مشکل داره(ازدواجشون فامیلی بوده) بچشونو گذاشتن بهزیستی... خیلی سختشونه بنظرم... الان که چیزی نشده جلوی ضرر رو بگیرید با اینکه مطمئنم خیلیا بهت خواهند گفت که ای بابا مشکلی پیش نمیاد و شما مشکل ندارید و خرج الکی نکنید و این چیزا و مانع  آزمایشاتون میخوان بشن

باباها رو بی خیال رو انتخاب اونها نمیشه کلا فکر کرد

اره نمیشه رو انتخاب کسی حساب کرد اگر پدرت هم باشه من دوست دارم درس بخوانم امسال هم کنکور دادم و شرایطمم گفتم با درس خواندم موافق هست پسر عموم مشکلی نداره بیشتر بخاطر این رو انتخاب کردنش دارم فکر میکنم که اگر کس دیگه ای رو انتخاب کنم میزاره درس بخوانم یانه از این نگرانم

حتما، من پسر خاله همسرم بچش مشکل داره(ازدواجشون فامیلی بوده) بچشونو گذاشتن بهزیستی... خیلی سختشونه ب ...

خیلی ممنون عزیزم دستت درد نکنه اصلا نمیدونستم باشه حواسم هست هرجور شده ازمایش رو انجام میدیم چون من خیلی حساسم

الان مشکل شما حل شده در این مورد یانه؟؟

من به یه دکتر بسنده نکردم، رفتم پیش فوق تخصص پریناتولوژی گفت رابطه ی فامیلیتون دوره و مشکل ساز نیس(میخواستم یه آزمایش بدم ک اون هزینش 6 تومن بود) دکتره گف نیاز نیس اینهمه هزینه کنی یه آزمایش ساده بده اگر خیلی استرس داری  تموم شه بره... دیگه اونو دادم همون دکتر گفت اوکیه و 94 درصد جنین سالمه از نظر ما، 

من به یه دکتر بسنده نکردم، رفتم پیش فوق تخصص پریناتولوژی گفت رابطه ی فامیلیتون دوره و مشکل ساز نیس(م ...

خوبه عزیزم خداروشکر که بچه سالمه انشالله سالم و سلامت به دنیا بیاد❤❤❤❤❤

ما نداده بودیم نمیدونم چرا، همسرم پسرعموی بابامه... دکتر زنان هم میگفت اول حامله شو بعد معلوم میشه، ...

نگران نباش،ما با اینکه فامیل خیلی نزدیک بودیم،حتی پدرو مادرمونم فامیلی ازدواج کردن،فقط ۱ ژن مشترک بود،اونم احتمالش کمه..شما که دورین

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز