2821
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 53 پست
اونی که به دلت میشینه. ولی خب ازدواج فامیلی معایب داره. زندگی با دانشجو هم همینطور خیلی سخته.

اره اوون هم هست ولی دانشگاهش همین تهران از این نظر خوبه و دانشجوی کارشناسی ارشد هست 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من یکی با یه ادم فوق پولدار که اخلاق نداشته باشه یه روز هم نمیتونم سر کنم کلی معیار وجود داره

شغل داشتن با پولداری فرق میکنه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
بنظرم پسرعمو بهتره . هم شرایطش بهتره و هم ازش شناخت بهتری داری مگر اینکه خودت بهش علاقه نداشته باشی

اره نه پسر خوبیه از بچه گی باهم بزرگ شدیم هم رو قشنگ میشناسیم 

شغل داشتن با پولداری فرق میکنه

ببخشید ولی من گفتم شغل شما ریپ زدید ‌که پول مهمه منم توضیح دادم😂

ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!

منم آزمایش دادم قبل ازدواج،۱ دونه ژن بیماری زا مشترک داشتیم.

ما نداده بودیم نمیدونم چرا، همسرم پسرعموی بابامه... دکتر زنان هم میگفت اول حامله شو بعد معلوم میشه، منم اطلاعاتی نداشتم، تا اینکه حامله شدم و فرستادنم مشاور ژنتیک، دکتره ژنتیک گفت اصن الان برای چی اومدی؟ دیگه کاری نمیشه کرد...حالم خیلی بد بود خیلی... دیگه رفتم پیش مشاور های ژنتیک و دکتر های پریناتولوژی اونا یکی دوتا آزمایش انجام دادن گفتن از نظر ما 94 درصد اوکیه و رابطه فامیلتون هم خیلی نزدیک نیست... دیگه سپردم ب خدا

اگه مسخره نمیکنید منم بگم😐😐

همه چیز شغل و وضع مالی نیس

اگه فقط این بعدو نگاه کنی خب پسر عموت

اما ظاهر و علاقه و اخلاااااااااااق و هزااااار بااااار خانواده....

فامیل خودمون از همین خانواده زخم خورد و الان پشیمونه

خلاصه ک فقط به وضعش نگاه نکن قبل اینکه عاشق و خام حرفاشون بشی همه چیزو در نظر بگیر. ب راهنماییا خانوادتم گوش کن

که اگه نکنی داستانت میشه ماجرای همونیایی ک از خانواده شوهر زخم خوردن...

با منی که به کل دنیای سینما چشم دارم از بازیگر مورد علاقه داشتن حرف نزنید، با تشکر😔😂

اگه مسخره نمیکنید منم بگم😐😐 همه چیز شغل و وضع مالی نیس اگه فقط این بعدو نگاه کنی خب پسر عموت ...

اره مامانم خیلی تمایل نداره ولی بابام خیلی موافقه ولی من شناختی که ازش دارم پسر خوبیه اهل هیچ چیزی نیست

اره مامانم خیلی تمایل نداره ولی بابام خیلی موافقه ولی من شناختی که ازش دارم پسر خوبیه اهل هیچ چیزی ن ...

خب جدا از کمکای پدر مادر خودتم مهمی

ولی قبل اینکه حسی سراغت بیاد جلوی خودتو بگیر از ریز تا درشت همه چیزو بسنج

با منی که به کل دنیای سینما چشم دارم از بازیگر مورد علاقه داشتن حرف نزنید، با تشکر😔😂

طبق این چیزایی ک گفتی پسر عموت اما خب من باشم هیچکدوم ، ازدواج فامیلی دوست ندارم و اینکه ببین کدوم ...

من از همسایمون شناختی ندارم و غریبه هستن ولی ازدواج فامیلی هم میگن دردسر داره نمیدونم چیکار کنم