lavashakam مدیر استارتر عضویت: 1401/06/25 تعداد پست: 2291 عنوان رزماری 171 بازدید | 12 پست سلام عزیزانرزماری رو برای چی استفاده میکنید؟من امروز کمد هارو مرتب میکردم که یه شیشه پر رزماری خشک پیدا کردم کاربردی داره با باید بریزم دور؟ لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز... سهراب سپهری 1402/05/03 | 14:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رزگل66 عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 11452 بیار من بجوشونم بزنم به ابروهام ریخته جواب ابلهان خاموشی است
دلربا_بلا عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 3459 دم کن آبشو بزن ب موهات البته اگ طبع سرت گرمه باعث ریزش میشه ولی میتونی با اسطوخودوس مخلوط کنی بزنی سرت
doblinkadel عضویت: 1400/05/20 تعداد پست: 2649 بزار بجوشه بعد صاف کن بریز داخل شیشه پاک کن خالی اسپری کن قبل حمام به موهات اینقدر برا در پشتی خوبه که نگو 😶😂
doblinkadel عضویت: 1400/05/20 تعداد پست: 2649 بزار بجوشه بعد صاف کن بریز داخل شیشه پاک کن خالی اسپری کن قبل حمام به موهات اینقدر برا در پشتی خوبه ... پر پشتی 😶😂
lavashakam مدیر استارتر عضویت: 1401/06/25 تعداد پست: 2291 بیار من بجوشونم بزنم به ابروهام ریخته مگه تاثیر داره؟ لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز... سهراب سپهری
lavashakam مدیر استارتر عضویت: 1401/06/25 تعداد پست: 2291 دم کن آبشو بزن ب موهات البته اگ طبع سرت گرمه باعث ریزش میشه ولی میتونی با اسطوخودوس مخلوط کنی ... حقیقتا نمیدونم طبع موهام چیه و اصلا چطور میشه تشخیص داد؟ لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز... سهراب سپهری
lavashakam مدیر استارتر عضویت: 1401/06/25 تعداد پست: 2291 بزار بجوشه بعد صاف کن بریز داخل شیشه پاک کن خالی اسپری کن قبل حمام به موهات اینقدر برا در پشتی خوبه ... باید بشورم موهامو درسته؟ لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز... سهراب سپهری
دلربا_بلا عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 3459 حقیقتا نمیدونم طبع موهام چیه و اصلا چطور میشه تشخیص داد؟ دستتو بذار رو سرت ببین احساس گرما میکنییا یبار رزماری دم کن بزن اگ ریزش موهات از حد معمول بیشتر شد ینی گرمه و باید با ی چیز سرد مث همون ک گفتممخلوط کنی بزنی
lavashakam مدیر استارتر عضویت: 1401/06/25 تعداد پست: 2291 ااره من فکر میکردم بیشتر بعنوان طعم دهنده غذا استفاده میشهاز وقتی فهمیدم برای افراد دیابتی مضر هست دیگه تو غذاها هم ازش استفاده نکردمکلا دو سه بار ریختم تو مرغ و طعمش خوب شد دیگه اصلا یادم رفته بود تا امروز لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز... سهراب سپهری
lavashakam مدیر استارتر عضویت: 1401/06/25 تعداد پست: 2291 دستتو بذار رو سرت ببین احساس گرما میکنی یا یبار رزماری دم کن بزن اگ ریزش موهات از حد معمول بیشتر ... بله گرمهچقدر جالب بوداز پیشنهادتون ممنونم عزیزمحتما امتحان میکنم🙏🏻 لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز... سهراب سپهری