2777
2789
عنوان

رزماری

171 بازدید | 12 پست

سلام عزیزان

رزماری رو برای چی استفاده میکنید؟من امروز کمد هارو مرتب میکردم که یه شیشه پر رزماری خشک پیدا کردم 

کاربردی داره با باید بریزم دور؟

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیار من بجوشونم بزنم به ابروهام ریخته

مگه تاثیر داره؟

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری
دم کن آبشو بزن ب موهات  البته اگ طبع سرت گرمه باعث ریزش میشه ولی میتونی با اسطوخودوس مخلوط کنی ...

حقیقتا نمیدونم طبع موهام چیه و اصلا چطور میشه تشخیص داد؟

بزار بجوشه بعد صاف کن بریز داخل شیشه پاک کن خالی اسپری کن قبل حمام به موهات اینقدر برا در پشتی خوبه ...

باید بشورم  موهامو درسته؟

حقیقتا نمیدونم طبع موهام چیه و اصلا چطور میشه تشخیص داد؟

دستتو بذار رو سرت ببین احساس گرما میکنی

یا یبار رزماری دم کن بزن اگ ریزش موهات از حد معمول بیشتر شد ینی گرمه و باید با ی چیز سرد مث همون ک گفتم‌مخلوط کنی بزنی

ااره

من فکر میکردم بیشتر بعنوان طعم دهنده غذا استفاده میشه

از وقتی فهمیدم برای افراد دیابتی مضر هست دیگه تو غذاها هم ازش استفاده نکردم

کلا دو سه بار ریختم تو مرغ و طعمش خوب شد دیگه اصلا یادم رفته بود تا امروز 

دستتو بذار رو سرت ببین احساس گرما میکنی یا یبار رزماری دم کن بزن اگ ریزش موهات از حد معمول بیشتر ...

بله گرمه

چقدر جالب بود

از پیشنهادتون ممنونم عزیزم

حتما امتحان میکنم🙏🏻