2777
2789
عنوان

به نظرتون منظورش چی بود؟!

71 بازدید | 6 پست

خانوادم برای عزاداری این روزای تعطیل قراره برن شهرستان و یه هفته نیستن. من و شوهرم چهار روز پیش دعوا کردیم کلا حرف نمیزنه باهام حالا دیشب گفت میخای با خانوادت بری برو، بچه رو نگه میدارم. منظورش چی بود؟ قبل دعوا بحثش پیش اومده بود گفتم هوا گرمه وگرنه میرفتم بعدم گفتم بدون بچه نمیرم و کلا منتفی شد حالا چرا اینطور گفت؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیرم ولی کاش روم میشد به مامانم بگم رفتنی بیان کلید خونه رو بدن این مدت من و بچم بریم اونجا ولی مید ...

گفتم نرو ینی بمون خونه خودت

زندگی رو به خودت سخت نگیر

سعی کن آشتی کنی

بخاطر بچت

واسه‌ازدواجم‌ صلوات بفرستید لطفا
گفتم نرو ینی بمون خونه خودت زندگی رو به خودت سخت نگیر سعی کن آشتی کنی بخاطر بچت

اون هر چی از دهنش درومده بهم گفت یازده شب داشت از خونه بیرونم کرد حالا هم میخاد تعطیله بشینه خونه من نباشم راحت باشه

نرو بگو همینجا میرم هیئت تو بچه رو نگه دار اصلا باهاش همکلام نشو بذار اون بیاد طرفت اون تو رو خورد کرد کارش بد بود یعنی اگر تو مقصر بودی هم حق نداشت بخاد از خونه بیرونت کنه اصلا بحث نکن ولی گرم نباش برا رابطه هم که میاد نذار تنها باشی که بیاد توام خودت کامل بی میل بگیر اصلا همراهیش نکن