2777
2789

ذکر بسم الله

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان یه ذکری به من بگین پولم جور بشه ماشین بخرم 

خودمم در تلاشم ها نگین برو سرکار و فلان خودم میدونم باید کار کرد و پول گذاشت کنار ولی یه دعایی بگین پولم جور بشه و خدا اثباب و وسیله اشو فراهم کنه 

نگا من یه تجربه دارم تو این چند سال اینکه اگر ذاتت خوب باشه و واسه دیگران خوب بخوای و کلا آدم خوبی باشی و آزارت به بقیه نرسه خدا خواه و ناخواه خوبی رو به سمتت روانه میکنه کارات خودش جفت‌و جور میشه. تو بشین یکسال ذکر بگو ولی حق یکی رو بخوری دل یکیو بشکنی هیچچچچ ارزشی نداره

نگا من یه تجربه دارم تو این چند سال اینکه اگر ذاتت خوب باشه و واسه دیگران خوب بخوای و کلا آدم خوبی ب ...

دقیقا شدیدا با حرفت موافقم 

من یه خونه مسکن مهر داشتم خیلی همسایه ها اذیتمون کردن خیلی آنقدری که به شوهرم گفتم باید هر جور شده عوضش کنیم راستش اولین خونه ای بود که خریدیم اونم به سختی ولی کاری کردن از چشمم افتاد خونه خودم کاری به کسی نداشتم سرم تو لاک خودم بود ولی از دست همسایه آسایش نداشتم آخرم فروختمش 

من آخر همشون اومدم تو ساختمون آزادم خریده بودم ثبت‌نامی نبودم اول همشونم رفتم از اون ساختمون و هرکی اذیتم کرده هنوز همونجاس تو همون ساختمون آرزوشونه

برن و نتونستن هنوز  

رفتنم از اونجا و استجابت دعام یکی از علتاش این بود که کاری به کسی نداشتم نه مالک نه مستاجر نذاشتم دل کسی ازم بشکنه ولی اون مالکا که ثبت‌نامی هم بودن اکثرا بیچاره میکردن مستاجرا رو و هرمالکی که آزاد خریده و تازه وارده تو ساختمون 

اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان#  

تجربه خودم 

هرروزه 

و بعد از خوردن غذا و خرید و..

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان# تجربه خودم هرروزه و بعد از خوردن غذا و خرید و..

و توسل به ائمه بخصوص توسل به حضرت زهرا س

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده...