2777
2789

حالم خیلی بده واقعا دیگ انگیزه زندگی ندارم دلمه بمیرم من ب دعا و طلسم اعتقادی ندارم ولی دوبار ف*ال گرفتم گفتش بختتو بستن واقعاا همچین چیزی وجود داره؟ میخام این چرت و پرتارو باور نکنم فقط خدا مشکلاتو حل میکنه ولی وقتی میبینم توسن ۲۲ سالگی هیج خواستگاری ندارم حتی دریغ از یکی ک بیاد خواستگاری یا کسی از من خوشش بیاد پس عقیدم عوض میشه ک طلسم وجود داره چه راه حلی دارین برا بخت گشایی تورو خدا کمکم کنید حالم خرابه 😔😔😔😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وجود داره بله

به نظرم برو حرز کبیر امام جواد بخر و نمازشم بخون 

انشالله ازدواج میکنی

حتنا باید اسم خودت و مادرت رو بگی   که درست کنند  برات....

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

عزیزم هنوز سنی نداری ک بعد از اونی ک این حرفو زده میپرسیدی چیکار کنم بختم باز بشع حتما ی راه حلی بهت میداد یا تو گوگل سرچ کن شاید درس شده خدارو چ دیدی ولی خب کلا از اول تا الان خاستگار نداشتی یا ی مدته همچین مشکلی پیش اومره؟

😂😂😂 جوری گفتی فکر کردم ۴۲ سالته الان

نه تاثیر ندارن و کسی نمیتونه دستی توی آینده و زندگیت ببره ولی چون اینا رو بهت گفتن رفته پس ذهنت و باور کردی و به خودت تلقین کردی و این انرژی های منفی نمیذاره کسی بیاد خاستگاریت، طرز تفکرتو عوض و اجتماعی تر بشو و به بخت بستن و این چرت و پرتا فکر نکن، تو که سنی نداری واسه ترشیده شدن دختر😂😂😂

اهان راستی به عمه منم میگفتن بختتو بستن ولی تا ۶۰ سالگیش واسش خاستگار می اومد و خودش قبول نمیکرد و باز غصه میخورد بختمو بستن 

همشون مزخرفاته که ریختن تو سر مردم بدبخت

😂😂😂 جوری گفتی فکر کردم ۴۲ سالته الان نه تاثیر ندارن و کسی نمیتونه دستی توی آینده و زندگیت ببره و ...

فداتشمم ۲۲ سال کم نیست بخاطر اینک دوستام مسخره میکنن چرا هیچ خواستگاری ندارم اذیت میشم