2777
2789
عنوان

نامادری

| مشاهده متن کامل بحث + 6147 بازدید | 151 پست

حالا بابای من خیلی پولداربودمادرم خوشبخت ترین ولی عمه هام ازحدود خوشبختی رفتن براش یواشکی زن گرفتن مادرم خیلی بهش ورخوردقهررفت ماهم رفتیم پیش نامادریمون ولی یشب مامانمون اومد۵تامون رودزدیدچقدرپیاده رفتیم تو شالیزارخیس چهاردست وپاتاپیدامون نکنن بعدبابام مامانمومثلن دوس داشت گفت طلاقت نمیدم مامانم برگشت نامادری به ظاهرمهر بون بودمنم مامانم ول کردم رفتم پیش اون عاشق نامادری بودم چون مارحوش خط وخالی بودتاخانم بچه اوردیبارشنیدم به بابام خبرمن گفت که میخاستم بچه روبندازپ بکشم درحالی که داداش ناتنیمو دوس داشتم بابام دعوام کرددیگه بغلش نکنم تازه فهمیدم کیه منوگول زدبامحبت تاتنهانباشه باسرافکندگی برگشتم پیش مادرم ،مادرم از۲۸سالگی بدبخت شدیه عمرگریه کردعمه هام نامادری پدرم همه به بدترین شکل مجازات شدن دل مادرم خنک شد

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونی فقط کافیه هدف مشخص داشته باشی شوهر من بااین وجود ک پدر و مادر بالاسرش بودن ولی دوتاشون خیلی س ...

منم مطمئنم هیچ روز سختی نمیتونه همه ی هر سختی بکشن مطمئنا روزای بهتر براشون میاد و خیلی موفق میشن 

با پدرم نمیتونم زیاد در ارتباط باشم چون اکثرا پیش زنش میشه و اگه زنش بفهمه من به پدرم زنگ میزنم باهاش بد رفتاری میکنه و دعوا راه میندازه و سر همین موضوع خیلی کم میتونم زنگ بزنم بهش، اونم حساباش دست زنشه هیچی نمیتونه بکنه برامون... 

امیدوارم خدا به راه راست هدایتشون کنه اگرم نشدن ازشون نگذره😞😐😳

اگه بخوام بگم از بدیاشون خیلیه، فقط سپردم بخدا، من آرزوی بدبختی نمیکنم برای کسی ولی میخوام هر کی هر بدی کرده از بچه ی خودش بکشه فقط همین! 

آره دقیقا بابام خیلی ازش حساب میبره تقصیر بابامه اول از همه 😔ولی دوس ندارم یه تار مو از سرش کم بشه ...

مامان من جلو چشمام جون داد کلا ۱۰دقیقه بیشتر طول نکشید خدایی ک تو ۱۰دقیقه تونست مامانم رو ازم بگیره و تو فاصله کم بعد چندسال زندگی مشترک اون زن رو وارد زندگی مامانت کرد میتونه در عرض ی چشم ب هم زدن هم زندگی زن باباها رو داغون کنه پیشرفتی ک میکنه فرصتی ک خدابهشون میده نشانه محبت نیست نشانه امتحان خداس ک ببینه از خر شیطون میان پایین یا ن من خداروهزار بار شکر میکنم ک منو با پول و خوشبختی امتحان نمیکنه اینا آدم رو از یاد خدا غافل میکنن 

حالا بابای من خیلی پولداربودمادرم خوشبخت ترین ولی عمه هام ازحدود خوشبختی رفتن براش یواشکی زن گرفتن م ...

دقیقا عمه های منم و عموهایم با مادربزرگم رفته بودن جشن عقد نامادریم و یه چیز بدتر بگم؟؟؟ اومدن خونه ی ما عمه هام لباس‌های مامان منو تن کردن و رفتن جشن، بهمون گفت یکی از دوستای خونوادگی مون عروسیشه!! مامانم هیچوقت اونارو نمیبخشه همیشه میگه اونا خیلی بدی کردن در حقمون

مامان من جلو چشمام جون داد کلا ۱۰دقیقه بیشتر طول نکشید خدایی ک تو ۱۰دقیقه تونست مامانم رو ازم بگیره ...

واقعا حرفایی که زدی خیلی قشنگ بودن آره واقعا درسته خیلی پول داره زن بابای من ولی خوشبخت نیست، چون مادربزرگم قبل مرگش به خواهرم گفت بابات اصلا خوشبخت نیست به مادرت بگو 😔

اگه بخوام بگم از بدیاشون خیلیه، فقط سپردم بخدا، من آرزوی بدبختی نمیکنم برای کسی ولی میخوام هر کی هر ...

هرلحظه بیشتر به شباهت خودمون پی میبرم دقیقا منم میگم انشاالله زن بابام هرجور باما رفتار میکنه و هرچی برای ما میخواد همونجور با دخترش رفتار کنن و دقیقا همون چیز گیر دخترش هم بیاد 

هرلحظه بیشتر به شباهت خودمون پی میبرم دقیقا منم میگم انشاالله زن بابام هرجور باما رفتار میکنه و هرچی ...

انشالله خدا روزای بهتری رو برامون بسازه که از تلخی های گذشته هیچی تو یادمون نمونه فقط همین! 

منم مطمئنم هیچ روز سختی نمیتونه همه ی هر سختی بکشن مطمئنا روزای بهتر براشون میاد و خیلی موفق میشن&nb ...

موقع هایی ک میدونی بابات سرکاره زنگ بزن بهش بگو ک میخوای تنها باهاش حرف بزنی من دیگه هرموقع از بابام میپرسم کجایی میگه خونه حتی اگه حرف خصوصی هم باهاش نداشته باشم بعدا ک تنها میشه زنگ میزنه میگه مگه کاری داشتی باهام ک پرسیدی کجایی یعنی حقوق بابات دست خودش نیست؟!!

موقع هایی ک میدونی بابات سرکاره زنگ بزن بهش بگو ک میخوای تنها باهاش حرف بزنی من دیگه هرموقع از بابام ...

شغلش آزاده عزیزم متاسفانه شرکتشم به اسم زنشه و حساباشم دست زنشه، زنگ هم میزنم زیاد راضی نیست منم بی میل میشم میگم گناه داره حتما زنش چک میکنه