2777
2789
عنوان

نامادری

| مشاهده متن کامل بحث + 6147 بازدید | 151 پست
فک کن با سن بیست و یک سالگی بیای یه خونواده رو از هم بپاشی! ما میرفتیم مسافرت یعنی پدرمون مارو به زو ...

کارما هم هیچکاری نکرد و نمیکنه متاسفانه خوش و خرم   وسلامت به بدجنسیاشون ادامه میدن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه هاشم عین خودش حقشون بود

الان بچه ی نامادری من از خود نامادریمم بدجنس تره، یه بار دو ساله بود یه کاری کرد بابام هر سه تامون رو برای اولین بار زد بخاطر همون بچه!!! 

کارما هم هیچکاری نکرد و نمیکنه متاسفانه خوش و خرم   وسلامت به بدجنسیاشون ادامه میدن

آره خیلی بدجنسه بخدا، خونواده ی پدریم انقدر طرفش رو میگیرن میدونن وضعش درست نبوده و اومده زندگی خراب کرد ولی بخاطر اینکه به ما حرص بدن همش دعوتش میکنن و خیلی دوسش دارن

کارما هم هیچکاری نکرد و نمیکنه متاسفانه خوش و خرم   وسلامت به بدجنسیاشون ادامه میدن

نه عزیزم خدادیرگیروسخت گیره پدرونامادریم به چه بدبختی مردن بایدصبوربودمگه میشه بدی بکنی بدی نبینی 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
ایشالا عزیزدلم مرسی از محبتت 🥺❤️❤️❤️خدا حواسش به دلهای  مهربونی مثل توباشه

برای چهارتا تون تک تک آیت الکرسی خوندم الهی به حق همون آیت الکرسی خدای مهربون تمام خواسته هاتون اجابت کنه الهی چهارتاتون خوشبخت باشین

خدایا شکرت واسه همه نعمت هایی که بهمون بخشیدی ممنون
الان بچه ی نامادری من از خود نامادریمم بدجنس تره، یه بار دو ساله بود یه کاری کرد بابام هر سه تامون ر ...

آره بچه همون مادرم چه انتظاری میشه داشت

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
انشالله خدا خودش جواب اینجور ادمارو بده، جای مادرت قطعا تو بهشته واقعا مامانا فرشته ن، انشالله خدا ر ...

این روزا روزای مقدسی هستن ک یکسال یکبار تکرار میشه و شابد تا سال بعد نباشیم امام حسین ب داد خیلیا میرسه این شبا رو از دست ندیم از خودش کمک بخوایم ب امیدخدا شماهم موفق میشین پیشرفت میکنید ماها از زن بابا نباید توقع داشته باشیم اون بهرحال زن باباست ماها باید از مردی توقع داشته باشیم ک ی روزی پدرمون بود چطور ی مادر درهرشرایطی سختی بچهاش رو میبینه و کسی نمیتونه نظرش رو درمورد بچش عوض کنه ولی زن بابا میتونه نظر پدر رو درمورد بچش عوض کنه؟ماها هرچی میکشیم از باباهامون میکشیم ن از زن بابا

برای چهارتا تون تک تک آیت الکرسی خوندم الهی به حق همون آیت الکرسی خدای مهربون تمام خواسته هاتون اجاب ...

قربونت بشم انشالله شما هم هر حاجتی داشته باشین حاجت روا بشین به حق این روزای عزیز 🥺😔❤️❤️❤️❤️

این روزا روزای مقدسی هستن ک یکسال یکبار تکرار میشه و شابد تا سال بعد نباشیم امام حسین ب داد خیلیا می ...

آره دقیقا بابام خیلی ازش حساب میبره تقصیر بابامه اول از همه 😔ولی دوس ندارم یه تار مو از سرش کم بشه درسته پدری درست و حسابی نکرده ولی زنده بودنشم برام باارزشه همینکه بدونم سلامت، خدا فقط عوض آدمهای بدی مثل این نامادری هارو بده که روز به روز سالمتر نباشن خیلی وقته سپردمش به خدا 

یاخود خدا مگه همچین چیزی میشه 😳😳😳😳😳😳😳ببخشید ولی ایناچقد بیشعورن 

چون از ما اصلا خوششون نمیاد، خواهرم بهترین شوهر رو کرده، منم با هیچی تونستم رو پای خودم بمونم و زندگیمون رو سر و سامون بدم، من درسته نتونستم تو کنکور موفق بشم ولی خیلی بچه ی تلاشگری بودم همین خونواده ی پدریم یه بار یواشکی اومدن مدرسه تمام نمرات منو در آوردن بعد پرسیده بودن چجور دختریم؟ مدیرم کلی تعریفمو کرده بود عموم و زنعموم داشتن از حسودی میمردن که چرا مادر بالا سرش نیست ولی انقد زرنگه، خیلی عقده یی شدن نسبت بهم و بخاطر همین موضوعات همش طرف نامادریم رو میگیرن

من الان شرایط خواهر وسطیت رو درک میکنم😔واقعا هم باید تلاش کنیم من خودم همه جور کار بشه میرم و انجام ...

میتونی فقط کافیه هدف مشخص داشته باشی شوهر من بااین وجود ک پدر و مادر بالاسرش بودن ولی دوتاشون خیلی ساده بودن سواد هم نداشتن شوهرم خونه اینو اون این خوابگاه اون خوابگاه درس خونده ۲۲سالگیش اندازه ی پسر۳۰ساله موفق بود بعدازدواج هم علاوه بر کار اصلیش افتاد دنبال نصب و تعمیر لوازم خونگی اوایل تو سرما با موتور میرفت شبا من با ی کیسه داغ وایمیستادم جلو در همین ک می اومد میزاشتم رو زانوش ک یکم داغ بشه بتونه بشینه الان خداروشکر خیلی پیشرفت کرده و هدفش باز کردن نمایندگیه و بالاخره میرسه ب هدفش توهم از الان ی حرفه ای رو شرو کن مثل خواهرم ک معماری خونده ولی خیاطی رو شرو کرده و هدفش تولیدی هست بااین تلاشی ک ازش میبینم ی روزی تولیدیش رو خواهد زد و اینکه با بابات تلفنی حرف بزن بگو ناراحتیت رو ابراز کن بگو ک در چ وضعیتی هستین خواهر کوچیکه من خیلی نابود شده بود با بابام حرف زدم اول کلی گریه کرد و به خودش اومد ک چقدر از بچش غافل بوده بعدش بچها گفتن بابام ۷۰۰داده گل خریده برای خواهرام ک روحیشون عوض بشه با بابات حتما منطقی حرف بزن انشاالله ک مشکلت حل میشه