2777
2789
عنوان

شام چی دارید😋 🍝🍝🦞🍤🦀🍡🥮🍠

| مشاهده متن کامل بحث + 3820 بازدید | 89 پست
دمپختی اصیل اصفهان .. برنج عنبر بو و ماش و شوید و کنجد و خشخاش کوبیده و گوشت گردن گوسفند و مغز بادام ...

اینا همه با هم زیادی گرم نیس؟ من بخورم فرداش سرتا پام میریزه بیرون. نوش جون تون بشه

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
عزیزم اون پودر چاقی رو میگی چی بود

عزیزم ی پودریه اسمش پودرچهل گیاه تویه قوطی بزرگه 

گیاهیه خیلی خیلی خوب وزن میده 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نذری میارن چهارتا 😁😋🤔😁

نوش جونتون عزیزم🌸منم امسال هوس نذری کردم اما هیچوقت روم نشده برم بگیرم🥺فقط مامانمینا هرسال نذری میدن واسه منم میاره 

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

آشرشته برای شب خیلی ضرر داره غلیظ ودیر هضمه وطبع سردی داره حتما گرمی زیاد باهاش بخور .

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
نوش جونتون...ما این هفته همش غذاهای برنجی و چرب دیگه امشب پوره سیب زمینی درست کردم 

کاره خوبی کردی عزیزم نوش جونتون🌸اره منم انقد برنجی گذاشتم دیگه خسته شدم گفتم آش درس کنم اونم از صب اسیرم 

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

اینا همه با هم زیادی گرم نیس؟ من بخورم فرداش سرتا پام میریزه بیرون. نوش جون تون بشه

چرا غذای گرمیه تازه فک کن ما زمستونا کشمش و خرما و به و هویج هم توش میریزیم .. حالا ک تابستونه همینارو با سیر ترشی و ماست و خیارو سالاد شیرازی سرو میکنیم 🤤🤤 فدات گلم جای شما سبز 

امشب روبه قبله ای😂😂

آرع دقیقا گردنم انقد درد گرفته تکون نمیخوره تازه یه کیلو هم سبزی خوردن گرفته بودم اونم مجبور شدم پاک کنم خیر سرم زرنگ شدم مثلا☹️😂