2777
2789
عنوان

شام چی دارید😋 🍝🍝🦞🍤🦀🍡🥮🍠

| مشاهده متن کامل بحث + 3820 بازدید | 89 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوپ داشتم خیلی خوشمزه شده بود

ولی شوهرم سیب زمینی سرخ کرد برای خودش  

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

نوش جونتون...ما این هفته همش غذاهای برنجی و چرب دیگه امشب پوره سیب زمینی درست کردم 

آخ آخ گفتی

منم خونه مامان بزرگمم  این هفته روستا

عادت هم داره کلی غذا میزاره دخترای منم بخور کرده😆دیگه ول نمیکنن

انقدر چربی و روغن خوردیم خسته شدم

ی من و ی دخترام/وزن فعلی ۶۸ هدف بعدی ۶۳ هدف آخر ۵۸   این رو ۱۴۰۱/۸/۵ می نویسم امیدوارم با خبر خوب بیام. دارای فوق لیسانس،دیپلم و دکترا دانشکده نی نی سایت هستم.  وزن:۵۸😍هر آدمی با کاراش لیاقتش رو فریاد میزنه

لوبیا پلو از ناهار موند گرم کردم خوردن 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

ناهار قرمه سبزی داشتیم دیگه شام سیب زمینی سرخ میکنم 🤭

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
الان بیشتر هیت هستن ما شوید پلو با تن ماهی ..... تن ماهی خریدم ۱۰۰ اوج گرونی امروز قهمیدم

خود ماهی و بخری بصرفه تره 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
الان بیشتر هیت هستن ما شوید پلو با تن ماهی ..... تن ماهی خریدم ۱۰۰ اوج گرونی امروز قهمیدم

😱😱😱😱صد 

اون هفته ک ۶۰ بود 

چ خبره 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند