taaraaneh مدیر عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 5175 عنوان شام چی دارید😋 🍝🍝🦞🍤🦀🍡🥮🍠 | مشاهده متن کامل بحث + 3822 بازدید | 89 پست خودم آش رشته دارم درست میکنم قرار بود ناهار بشه اما خب رفتم کلی سبزی آش گرفتم واسه خودم کار درست کردم از صب دارم پاک میکنم شستم خورد کردم تازه تموم شد از کت وکول افتادم اه😓بعضی وقتا یکارایی میکنما🤦♀️حالا هنوز آشم اماده نیس رشتم مونده بریزم خسته شدم شما چیکار کردین 🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀 1402/05/02 | 20:50 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لاله_شم عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 2360 خشخاش چیه خشخاشه دیگه .. 😅😅 نون خاشخاشی نشنیدی؟؟ گیاهی ک ازش تریاک میگیرن یه سری تخمای ریزی داره ک خیلی مفیدن اونا خشخاشن
taaraaneh مدیر استارتر عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 5175 اوووه خب آماده میخریدی چ کاریه این همه زحمت نون سبزی آماده هام دست ماست دیگه یه جاهایی سخت ن ... نه من عاشق سبزی تازم اصلاا آماده هارو دوس ندارم پاک کردنشم دوس دارم اما زیاد باشه خسته میشم.نوش جان گلم💜🌸 🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀
taaraaneh مدیر استارتر عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 5175 عدس پلو دلم غذای نذری میخاد منم☹️روم نمیشه اصلا برم حتی چایی نذری بگیرم☹️🤦♀️ 🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀
freedom30 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 59985 تقصیر شما نیست عزیزم الان همه همینن دیگ واقعا گرونیه اخه گوشت کیلیویی ۴۴۰ تومن ی کارگر سه روز باید ک ... اره بخدا روزی ک من بچه دار شدم گوشت تازه شده بود ۳۳ هزار تومن چقدر همه اعتراض داشتن گرونه شده پسته ۲۹ تومن از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند
azar1011 عضویت: 1398/07/11 تعداد پست: 17095 منم هنوز تمام سبزی های خونه مثل قورمه خورشتی اشی پلویی سوپی کوکویی همه رو خودم باید بخرم پاک کنم خور ... وای خدا شما چقدر خانومیدمن چتد ساله دیگه نمیتونمتنبل نیستما واقعا توان نشستن و سبزی کردن ندارم انگار فحش بهم میدن چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
گلللنمک عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 18555 خشخاشه دیگه .. 😅😅 نون خاشخاشی نشنیدی؟؟ گیاهی ک ازش تریاک میگیرن یه سری تخمای ریزی داره ک خیلی مفید ... خوب خوردنش حال آدم و یه جوری نمیکنه ؟؟ یا تاثیری نداره ؟؟ ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
لاله_شم عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 2360 خوب خوردنش حال آدم و یه جوری نمیکنه ؟؟ یا تاثیری نداره ؟؟ نه بابااااا ... هیچ مشکلی نداره یه دانه ی خیلی مقویه همه عطاری ها هم میفروشن ...خیلی هم خوش طعمه
بستتی عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 6029 وای خدا شما چقدر خانومید من چتد ساله دیگه نمیتونم تنبل نیستما واقعا توان نشستن و سبزی کردن ندارم ا ... قربونت برم گلبانوجان نه منم شاید چون تنهام اینجوریم اگر دورم شلوغ بود شاید رو میآوردم به آماده خدا بهت سلامتی بده جان دلم شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔
گلللنمک عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 18555 نه بابااااا ... هیچ مشکلی نداره یه دانه ی خیلی مقویه همه عطاری ها هم میفروشن ...خیلی هم خوش طعمه&nbs ... چه جالب نشنیده بودم 😁 ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
azar1011 عضویت: 1398/07/11 تعداد پست: 17095 قربونت برم گلبانوجان نه منم شاید چون تنهام اینجوریم اگر دورم شلوغ بود شاید رو میآوردم به آما ... سلامت باشید چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
لاله_شم عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 2360 چه جالب نشنیده بودم 😁 انقد مفیده بگیر با کنجد بکوب تو کوکو و دمپختی بریز
گلللنمک عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 18555 انقد مفیده بگیر با کنجد بکوب تو کوکو و دمپختی بریز اره حتمن امتحان میکنم😍 ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
t_m_l عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 13944 بخورم جوش که در نمیارم نمیدونم داداشم که جوش نمیزد ولی چون اشتهارو زیاد میکرد داداشم نفخ میکرد یکم چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``