2777
2789
عنوان

شام چی دارید😋 🍝🍝🦞🍤🦀🍡🥮🍠

| مشاهده متن کامل بحث + 3820 بازدید | 89 پست

عاشق سیر داغ توی آش رشتم اما متاسفانه بخاطره همسرم نمیتونم استفاده کنم فقط پیاز داغ زدم☹️

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خوراک مرغ رژیمی دارم بقیه هم رفتن هیئت

درمورد سبزی فکر کردم دیگه نسل اونایی که خودشون سبزی می گیرن و پاک‌می کنن تموم شده اما ... بابا شما خیلی خانومید👌

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

برنج و سیب زمینی سرخ کرده با تخم مرغ 🫢

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
اخ من عاشق اش ام. پر رشته پر کشک تازه اونم سرد داغش اصلا بهم نمیچسبه. 

جاتون خالی عزیزمم🌸💜وای منم دقیقا همینجوری دوس دارم کلی ام سیر داغو پیاز داغ داشته باشه اما بخاطره همسرم نمیتونم سیر بریزم☹️

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

وای زیر بار گرونی کمرمون داره میشکنه وای به نسل بعدی ۳۸۰ تومن دادم ی تن ماهی ی سس متوسط و ده تا تخم ...

این زمونه حرومه بچه آوردن حروم 

یدونه دارم شیش سالشه ارزونی آوردمش حسرت همه چیز ب دلشه خاک بر سرم 

از طرفی بی‌تابی میکنه از تنهایی ولی چ کنم چاره ای نیست 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

دمپختی ماش با کنجد و خشخاش و گردن 🤤 یه ماه بود هوس کرده بودم تنبلیم میومد امشب با ذوووق دارم میپزم

بااینکه نمیدونم چیه اماا نوش جونتوون😁💜🌸

جاتون خالی عزیزمم🌸💜وای منم دقیقا همینجوری دوس دارم کلی ام سیر داغو پیاز داغ داشته باشه اما بخاطره ...

من خودم از سیر بدم میاد😁 هرکی میخوره میدونه دیگ نباید دور بر من باشه

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
من خوراک مرغ رژیمی دارم بقیه هم رفتن هیئت درمورد سبزی فکر کردم دیگه نسل اونایی که خودشون سبزی می گی ...

منم هنوز تمام سبزی های خونه مثل قورمه خورشتی اشی پلویی سوپی کوکویی همه رو خودم باید بخرم پاک کنم خورد کنم وگرنه اصلا نمیتونم

شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔
این زمونه حرومه بچه آوردن حروم  یدونه دارم شیش سالشه ارزونی آوردمش حسرت همه چیز ب دلشه خاک بر ...

تقصیر شما نیست عزیزم الان همه همینن دیگ واقعا گرونیه اخه گوشت کیلیویی ۴۴۰ تومن ی کارگر سه روز باید کار کنه ی کیلو گوشت بخره تازه اگ کار باشه