2821
2789
انشالله خدا کمک کنه عزیزم  ازم چی میخواید انجام بدم؟؟

بگو چرا اینقدر گره تو زندگیمه

از خدا بخواه خودش واسم گره گشایی کنه

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

این حالم کی تموم میشه؟خسته ام از همه چی رابطه ای که تموم کردم برگشت داره؟💔

خیلی چیزا دست خود آدمه عزیزم 

وقتی میدونه این رابطه انقدر حالت رو بد میکنه چرا اصرار به ادامه داری 

همسرت نیست که بخوای متعهد باشی 

این روابط چون حلال نیستن بیشترین آسیب رو به روح میزنن وقتی ازدواج کنی دیگه حال و حوصله زندگی نداری چون از یه طوفان بیرون آمدی و کشتی شکسته ای 

خیلی چیزا دست خود آدمه عزیزم  وقتی میدونه این رابطه انقدر حالت رو بد میکنه چرا اصرار به ادامه ...

ذهنم درگیرشه، دست خودم نیست،وقتی خاطره ساخته میشه خاطره ها نابود کننده ان

برام دعا کن لطفا که همون آدم قبل شم و اگه به صلاحمه برگرده❤️برات از خدا میخوام که بهت نگاه کنه و هرچی میخایی بهت بده

انشالله خدا کمک کنه عزیزم  ازم چی میخواید انجام بدم؟؟

یه نفر بود که ادعا میکرد موکل داره و میگفت دعا نویس نیست فقط موکلاش طلسمها رو باز میکنن و طرف مشکلش حل میشه.

مادرم شرایط منو بهش گفت. اسم یکی از دعانویسهای خوشنام شهرمونو آورده بود و گفته بود اون براش با خون دعا نوشته.

به نظرت راست گفته؟

از موکلت بپرس باید چه کار کنم؟

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
تو تاپیک بغلی میگن دروغه که کسی موکل داره وبدون اسم میتونه همه چی بگه...میتونم بخوام ازت که اسممو بگ ...

نمیدونم عزیزم من چیزی از آینده شما نگفتم که اسم بخوام فقط میگم زندگیتو بکن بفکر دخترات باش شوهرت اگه خودش بخواد برمیگرده

حتما خدا ظرفیت رو در شما دیده  شک نکنید مزد صبر و سختی ها رو خواهی گرفت

کِی آخه؟

به قیمت همه زندگیم؟