2821
2789
کاش میشد الان خیلی استرس دارم و بدنم داره از فشارعصبی داغون میشه

معمولا عزیزم دعانویس ها شماره نمیدن😕😐اینم نداد بهم هرچی گفتم😕😕

مشکلت چیه مگه عزیزم

کار بر فندقممم ک نی نی یار تعلیقم کرد😕😕
ازم نخواه از شوهرت خبرچینی کنم عزیزم شرمنده  گفتم باهاش مدارا کن

اگه مدارا کنم که میکنم چون چاره ای ندارم ایا خوب میشه؟ممکنه خدا یه نیم نگاهی بندازه به زندگیم؟ممکنه خودش بخواد وترک کنه؟توروخدا همینو جواب بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلسم نیست خیالت راحت  طلسم کار هرکسی نیست و اگه باشه توی زندگیت بیچارت میکنه اینجوری راحت نمیت ...

فندوق جان من کار بدی کردم که جوابم نمیدی جواب بعد منو میدی ولی منو نه.تو تموم تایپیکا جواب منو ندادی

مشکلت چیه که انقدر ناامیدی

خیلی زیاده

هر مسیری میرم آخرش نا امیدیه

درس خوندم کار پیدا نکردم

ازدواج کردم همسرم دلش با من نیست

بچه دار شدم بچم مریض شد😭

به خدا امید بستم امیدم نا امید شد بچم نموند واسم😭

دوباره باردار شدم خارج رحم بود مجبور شدم عمل کنم سقطش کنم

عین یه برگ خشکم که هیچ فایده ای نداره هیچ اختیاری از خودش نداره. هرجا باد ببردش😭

الان با وجود اینکه همسرم دوست داره پدر بشه اما اصلا همراهی نمیکنه. هرکاری میکنم باردار نمیشم

تو تمام زندگیم هم هیچ وقت نخواستم کوچکترین آسیبی به کسی بزنم

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
طلسم نیست خیالت راحت  طلسم کار هرکسی نیست و اگه باشه توی زندگیت بیچارت میکنه اینجوری راحت نمیت ...

خیلی ناراحتم💔جوری که کسایی که خیلی وقته باهاشون ارتباط نداشتم دوستای دورم بهم پیام دادن که حالت خوبه خوابتو دیدیم