2821
2789
خواستگار خوب نداری یا کلا نداری ؟؟

من امسال دانشگاه چی قبول میشم؟چه رشته ای؟؟تروخدا هرچیییییی حس میکنی بگو راجب من

مردای سایت اینجا کسی به من درخواست نده هیچکدوم رو قبول نمیکنم😡😡😡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنبلی داری یا مشکل از شوهرته ؟؟

قبلا مشکل از شوهرم بود.دکتر بهم میگف تخمدانات عالین برا بارداری الان این ماه میگن ضعیفه بمونه ماه بعد.خیلی میترسم.استرس افتاده ب جونم ک مبادا تنبلی بگیرم.الان شوهرم درس شده اما دارم از ترس و اضطراب جون میدم

@فندق_جانم  

قضیه عکس چیه متوجه نشدم ؟؟

مثلا میبینم تو خواب ازدواج کردم من مجدد و عکس هایی که با اون انداختم رو می‌فرستن به همسر جدیدم یا میبینم تو یه مجلس هستم عروسی یا مجلس شاد اونا هم هستن یا میبینم دارن التماسم میکنن برگردم و تو هر خوابم هم میپرسم عکسامونو پاک کردین میگن نه 

خبرچینی نمیکنن و دروغ نمیگن  دعا میکنن و مقید به نماز و دعا هستن  از خانه های آلوده به ن ...

اهوم ممنونم ازت بابت توضیحاتت عزیزم لطف کردی☺

فندق جان سوال اخرم من رفتم پیش یه دعانویس خوب پیره مرده بهم گفت بیا زکی از موکل هامو بهت بدم 

بنظرت چرا اینو گفت؟ 😕😕منم گفتم ن من میترسم نمیخوام مرسی

کار بر فندقممم ک نی نی یار تعلیقم کرد😕😕
نمیتونم چیزی بگم باعث نفاق و تفرقه بشه اینو ازم نخواه شرمنده عزیزم 

عزیزم چطور موکل دار شدی؟

من خیلی دلم میخواد خدا یه نشونه بهم بده

چرا اینقدر تو زندگیم اذیت شدم؟

چرا سرنوشتم اینجوریه؟

آخرش چی میشه؟

تو رو خدا بگو

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
اهوم ممنونم ازت بابت توضیحاتت عزیزم لطف کردی☺ فندق جان سوال اخرم من رفتم پیش یه دعانویس خوب پیره مر ...

کاش میداد به من

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊