2777
2789

سلام حلال کن اومدم تاپیک 

خیلی محتاج دعام توروخدا آشوبم تا آرومم 

بخاطر طفل معصومم

دعا کنید خدا بحق بزرگیش و بحرمت کلام الله و پیغمبر عزیزش همسرم رو آروم کنه و طلاقم نده و مشکلاتم ختم بخیر بشن و زندگیم و آبروم حفظ بشه 

الهی آمیییین

توروخداا خواهرانه دعام کن

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گاهی فکر میکنم جاریم داره آخه این حجم بی احترامی به اطرافیان و سکوتشون برام غیر قابل هضم

اره مامانم میگفت عموم انقد بد اخلاق بود یهو از این رو ب اون رو شد الان زنعموم تو جمع همه چی بهش میگ ولی عموم ساکته ساکته

دعاشو بخونید ولی دعا ننویسید برای آدمی که قرآن میخونه اثرات بدی داره و اذیتش میکنه

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
نذر نمک کن ب حضرت فاطمه پناه ببر ذکر استفرالله ربی و اتوب الیه زیاد بگو

دوبار نذر نمک دادم تا الان 

همش درحال ذکرم بخدا 

دعام کنید توروخدا

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»
نه اینکه دربیاد سلیطه بازی کنه مثلا کسی میاد جلوش چیزی نمیزاره. حرف کنایه دار میزنه. اونوقت طرف انگا ...

خانواده شوهر منم همینن وقتی احترامشون رو داری بی احترامی میکنن  ولی هرکس بهشون بی محلی کنه بیشتر بهش میچسبن

میشه بیشتر توضیح بدی؟

یه دعا هست و آیاتی که زبان بندن بخونیدشون ولی اگر برای کسی که مذهبیه حتی بدید شما بد زبون ولی قرآن یا نماز میخونه یا کلا آدم مذهبیه و مسلمان حتما اذیتش میکنه دعایی که نوشتید و ممکنه باعث بیماری یا حالت منگی بهم ریختگیش بشه 

زبان بند یجور طلسمه پس باید مراقب باشی برای عزیزان نزدیکان ننویسید گره توی زندگیشون میفته و بهشون آسیب میزنه

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت