2777
2789
من خیلی وقته ازشون فاصله گرفتم ولی اونا هروقت مشکل دارن اول یاد من و شوهرم میفتن 

بخدا حس کردم خودمی. ما هم همینطور. الان بعد از مدت ها نگفتن یک سر بهشون بزنیم. بعد همه جا میرن. منکه سپردم به خدا گفتم نشون بده بزرگیت و این فرق گذاشتن ها رو... نزار دیر بشه

بخدا حس کردم خودمی. ما هم همینطور. الان بعد از مدت ها نگفتن یک سر بهشون بزنیم. بعد همه جا میرن. منکه ...

اهمیت نده اونا واسه خودشون خوش و خرم هستن شما اعصاب خودتو خراب میکنی من که دعا میکنم همشون خوشبخت باشن کاری به من نداشته باشن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه دعا هست و آیاتی که زبان بندن بخونیدشون ولی اگر برای کسی که مذهبیه حتی بدید شما بد زبون ولی قرآن ی ...

خوب منم با اینکه اهل نماز هستم اما بعضی وقتا یه حال اینجوری داریم .میشه بگی چطور رفعش کنیم؟

سلام عزیزان وقتتون بخیر سیده خانوم واقعا کارشون عالیه زندگیو به من برگردوند اون نبود نمیدونستم چیکار کنم زندگیم داشت از هم میپاشید تا باهاشون اشنا شدم به 20 روز نکشید زندگیم درست شد تلفن و اس ام اس پاسخگو هستن شمارشو واستون میزارم شاید نیازتون بشه انشالله مشکل شما هم حل بشه

09014425954

2790
2778
2791
2779
2792