2777
2789
عنوان

درد شدید پریودی

810 بازدید | 39 پست

من زمستون و پاییز تو ۶ ماه فقط یبار پریود میشم و اصلا درد ندارم اما تابستونننن😢۳ ماهشم میشم و خیلی درد میکنه تا سرم نزنم درست نمیشم 

سونو هم دادم کیست و.....ندارم 

بنظرتون چرا تو تابستون اینطوری میشه💔 

ولی ۷ روز بعد بازم شروع میشه 🤦‍♀️خواهرمم مثل خودمه الان حالش خیلی بده اگه راهکاری دارین بدین اصلاً حالش خوب نیست همش میگه دارمممم میمیرم دستاش یخه رنگش پریدع🤦‍♀️

هر کی شهید نشه بازنده اس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روغن زیتون یا روغن سیاهدونه شکمش رو ماساژ بده. 

دمنوش گرمیجات بخوره. 

بعد از پریود تون، جفت تون برید پیش طب سنتی. 

هم اصلاح سبک میگه بهتون هم اعمال یداوی تجویز میکنه و هم نسخه میده.  خیییلی تاثیرداره

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

وای منم همینممم  ۱۷ سالمه سه ساله ک پریود شدم ولی همیشه تامرز  غش کردن میرم ماه قبلیم از درد بیهوش شدم دکتر واینا هم رفتم میگن چیز خاصی نیست ارثیه چون مامانمم همین بوده همیشه تاسرم نزنم خوب نمیشم ...نمیتونین الان ببرینش جایی سرم بزنه؟درد میکشه اینجوری کلی 

روغن زیتون یا روغن سیاهدونه شکمش رو ماساژ بده.  دمنوش گرمیجات بخوره.  بعد از پریود تو ...

خیلی ممنونم 🌹😍 

لااقل خواهرم فقط یه روزشو اینطوری میشه 

من یه هفته قبل اینکه پریود شم دردم شروع میشه تا یه روز بعد اینکه تموم شد

هر کی شهید نشه بازنده اس
وای منم همینممم  ۱۷ سالمه سه ساله ک پریود شدم ولی همیشه تامرز  غش کردن میرم ماه قبلیم از د ...

وای خیلی بدهههه😢 خواهر منم ۱۸ سالشه 🤦‍♀️ 

نه متاسفانه الان روستاییم اصلاً نمیشه رفت شهر😢

هر کی شهید نشه بازنده اس
وای خیلی بدهههه😢 خواهر منم ۱۸ سالشه 🤦‍♀️  نه متاسفانه الان روستاییم اصلاً نمیشه رفت شهر😢

وایی چ بد🤕

نمیدونم واقعا 

من خودم مسکن و مفنامیک اسید میخورم باهم سر ۴۰ دیقه آروم میشه 

یا چایی نبات بده بهش اینم خوبه یا حوله گرم بزار رو شکمش 

وایی چ بد🤕 نمیدونم واقعا  من خودم مسکن و مفنامیک اسید میخورم باهم سر ۴۰ دیقه آروم میشه  ...

من دی پی فن میخورم یکم خوب میشم خواهرمم خورد گلاب به روتون استفراغ کرد اومد بیرون قرصه🤦‍♀️ 

بله حوله گرم گذاشتیم فرقی نکرده😔

هر کی شهید نشه بازنده اس

من همیشه دردم زیاده اکثرنم میرم سرم میزنم 

نمیدونم من با شیاف گاها اوکی میشم

من یا قرص میخورم یا شیاف میزارم دیگه اگه خوب شدم که شدم نشدم میرم زیر سرم من درد زیاد دارم و حالت تهوع وحساسیت ب بو:/ دقیقا مث یکی که حامله باشه میشم 

کمی سکوت در این جهان پر هیاهو... من یه درونگرای احساسیم یه Infp و توی دید من همه جا غیر اتاقم یا خاکستریه یامشکی!!!زندگی پر اتفاقای غیر قابل پیش بینیه پس توام همیشه غیر قابل پیش بینی باش و یه ورژن جدید از خودت نشون بقیه بده  وزن فعلی°• ۴۳  وزن هدف  اول •°۴۹ وزن هدف دوم•°۵۵    وزن هدف سوم ۶۳   شروع از ۱۸~۱۹ .۱۴۰۲