2777
2789
عنوان

درد شدید پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 39 پست
انجیر بخور  موز نخور  کره بخور  میتونی خودتم چرب کنی 😐🤦🏻‍♀️با اب داغم بشوری خود ...

انجیر بله میخورم و خاک شیر و موز اصلاً دوست ندارم کره هم اکثرا میخورم ولی اصلاً تغییری نکرده ببخشید الان ۵ روزه مد.فوع کردم 🤦‍♀️همیشه با اب سرد میرم و خون میاد خیلی درد میکنه 😢 بازم امتحان میکنم اگه خوب شدم دعاتون میکنم ممنونم واقعا 😍😍

هر کی شهید نشه بازنده اس
منم اولش مقاومت میکردم بعد که هربار مجبور میشدم برم زیر سرم یبار زدم داخل دستشویی دیدم اذیت نشدم حا ...

مرسی ممنونم امتحان میکنم اگه درست شد دعاتون میکنم😘😍

هر کی شهید نشه بازنده اس

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انجیر بله میخورم و خاک شیر و موز اصلاً دوست ندارم کره هم اکثرا میخورم ولی اصلاً تغییری نکرده ببخشید ...

یا ابلفضل خون میاد:/

این چه کاریه😐🤦🏻‍♀️خب با اب داغ نه اونقد که بسوزی نه اونقد که سرد باشه بریز به خودت و نمیشه حالا توضیح داد ولی جوابه خیلی 

بعدشم خودتو چرب کنی خوبه 

حتما برو دکتر 😐رودت زخم نشه یوقت 

مرسی عزیزم 

کمی سکوت در این جهان پر هیاهو... من یه درونگرای احساسیم یه Infp و توی دید من همه جا غیر اتاقم یا خاکستریه یامشکی!!!زندگی پر اتفاقای غیر قابل پیش بینیه پس توام همیشه غیر قابل پیش بینی باش و یه ورژن جدید از خودت نشون بقیه بده  وزن فعلی°• ۴۳  وزن هدف  اول •°۴۹ وزن هدف دوم•°۵۵    وزن هدف سوم ۶۳   شروع از ۱۸~۱۹ .۱۴۰۲
یا ابلفضل خون میاد:/ این چه کاریه😐🤦🏻‍♀️خب با اب داغ نه اونقد که بسوزی نه اونقد که سرد باشه بریز ...

بله 🤦‍♀️😢

آب داغ هیچوقت نمیشورم با آب متوسط یا خیلی سرد میشورم ولی بعد ۶ یا ۷ روز با زور یکم میرم ولی خون میاد و زخم میشه🤦‍♀️ 

بله رفتم گفت باید ۱۲ لیوان اب بخوری هرروز ولی کو گوش شنوا😄🤦‍♀😢حتی بهترین دکترا و قرصا هم اثر نکرد

هر کی شهید نشه بازنده اس
ممنونم فدای شما انشالله شماهم هیچوقت درد نداشته باشید و همیشه سلامت و شاد باشید😍

ممنونم عزیزم💐 اتفاقا دیشب پریود شدم شیاف زدم راحت خوابم رفت اگر شیاف نبود من تا الان مرده بودم واقعا

باخدا باش و پادشاهی کن...بی خدا باش و هرچه خواهی کن
بله 🤦‍♀️😢  آب داغ هیچوقت نمیشورم ولی بعد ۶ یا ۷ روز که میرم با زور یکم میرم ولی خون میاد و ز ...

سرما همیشه موجب انقباض میشه تو دوران پریودی مخصوصا خودتو با اب سرد بشوری فوق العاده دردت زیاد تر میشه 

چرا از کیسه اب گرم استفاده میکنن؟ بخاطر اینکه گرما باعث انبساط عضله های شکم بشه و دردو کمتر کنه 

ابم نمیخوری غذاهای ابکی بخور 

کمی سکوت در این جهان پر هیاهو... من یه درونگرای احساسیم یه Infp و توی دید من همه جا غیر اتاقم یا خاکستریه یامشکی!!!زندگی پر اتفاقای غیر قابل پیش بینیه پس توام همیشه غیر قابل پیش بینی باش و یه ورژن جدید از خودت نشون بقیه بده  وزن فعلی°• ۴۳  وزن هدف  اول •°۴۹ وزن هدف دوم•°۵۵    وزن هدف سوم ۶۳   شروع از ۱۸~۱۹ .۱۴۰۲