2777
2789
عنوان

درد شدید پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همیشه دردم زیاده اکثرنم میرم سرم میزنم  نمیدونم من با شیاف گاها اوکی میشم من یا قرص میخورم ...

من زیاد استفراغ ندارم اما خواهرممممم🤦‍♀️ 

منم بعضی وقتا قرص میخورم ولی شیاف اصلا

هر کی شهید نشه بازنده اس

سلام اگه نزدیکتون باشگاه هست برید اگه نیست از اینترنت نرمش های که برای کم کردن درد پریودی یا حرکات کششی که روزی نیم ساعت  یا چهل دقیقه ورزش کنید یا بدوید خودم یه مدت باشگاه میرفتم اصلا درد نداشتم موقع پریودم انشاالله به شمام کمک کنه

🍃اگر ذره ای از دردها رو بیان کنم نَفَسَم چون برف همه جا را سرد میکنَد🍃
من زیاد استفراغ ندارم اما خواهرممممم🤦‍♀️  منم بعضی وقتا قرص میخورم ولی شیاف اصلا

من رفتم دکتر گفت بخاطر درد زیاده که حالت تهوع میگیری 

شیاف بزارید خب چرا خدتونو زجر کش میکنید

کمی سکوت در این جهان پر هیاهو... من یه درونگرای احساسیم یه Infp و توی دید من همه جا غیر اتاقم یا خاکستریه یامشکی!!!زندگی پر اتفاقای غیر قابل پیش بینیه پس توام همیشه غیر قابل پیش بینی باش و یه ورژن جدید از خودت نشون بقیه بده  وزن فعلی°• ۴۳  وزن هدف  اول •°۴۹ وزن هدف دوم•°۵۵    وزن هدف سوم ۶۳   شروع از ۱۸~۱۹ .۱۴۰۲
عزیزم این حالت اصلا طبیعی نیست مگه میشه تو ۶ ماه یکبار پریود بشی؟ باید چنددوره قرص ضدبارداری مصرف کن ...

نمیدونم واقعا چمه 

مامانم میگه ارع ماه بعد بریم دکتر زنان زایمان اما فقط حرفه🤦‍♀️ 

اضافه وزن که چی بگم وزنم ۴۰ هست قدمم ۱۶۰ کمه ابجیمم ۵۰ قدش ۱۶۸ اصلاً خانوادگی اضافه وزن نداریم 

ورزشم فقط پیاده روی اکثرا

هر کی شهید نشه بازنده اس
من رفتم دکتر گفت بخاطر درد زیاده که حالت تهوع میگیری  شیاف بزارید خب چرا خدتونو زجر کش میکنید

بله درسته 

من ۷ ساله یبوست شدید دارم یبار شیاف گذاشتم سریع اومد بیرون اصلاً تغییری هم نکردم🤦‍♀️😢

هر کی شهید نشه بازنده اس
بله درسته  من ۷ ساله یبوست شدید دارم یبار شیاف گذاشتم سریع اومد بیرون اصلاً تغییری هم نکردم🤦‍ ...

انجیر بخور 

موز نخور 

کره بخور 

میتونی خودتم چرب کنی 😐🤦🏻‍♀️با اب داغم بشوری خودتو

خب باید تحمل کنی 🤦🏻‍♀منم اولاش نمیتونستم تحملش کنم و خودمو سفت میکردم که نیاد بیرون دلم بشدت درد میگرفت و مجبور بودم برم دسشویی 😐و میوفتاد  ولی خب بعدش یکم یکم بهتر شد 

کمی سکوت در این جهان پر هیاهو... من یه درونگرای احساسیم یه Infp و توی دید من همه جا غیر اتاقم یا خاکستریه یامشکی!!!زندگی پر اتفاقای غیر قابل پیش بینیه پس توام همیشه غیر قابل پیش بینی باش و یه ورژن جدید از خودت نشون بقیه بده  وزن فعلی°• ۴۳  وزن هدف  اول •°۴۹ وزن هدف دوم•°۵۵    وزن هدف سوم ۶۳   شروع از ۱۸~۱۹ .۱۴۰۲
😢😢 شیاف اصلاً نمیتونم 

منم اولش مقاومت میکردم بعد که هربار مجبور میشدم برم زیر سرم یبار زدم داخل دستشویی دیدم اذیت نشدم

حالا یکبار امتحان کنید خودتون متوجه میشید از درد خلاص میشید

باخدا باش و پادشاهی کن...بی خدا باش و هرچه خواهی کن