2777
2789
عنوان

؟؟؟؟

57 بازدید | 12 پست

دخترایی که پدرتون کارگر هست و مستاجر لطفا بیاید بگید پدرتون تا چندسالگی ازتون حمایت مالی کردن ؟ خواستگار دارید ؟ خانواده توانایی دادن جهیزیه داره ؟اگه سرکار می رید چیکار می کنید ؟

از ۱۷سالگی رفتم سرکار الان ۲۶ سالمه تو عقدم جهازمم خودم باید درست کنم

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بپرسم چیکار می کنی ؟

ویزیتورم

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
بیشتر ببینید
منم همسن توام خیلی تلاش کردم برم دانشگاه اما نشد 

خاستگار داری

بیشتر ببینید
از ۱۷سالگی رفتم سرکار الان ۲۶ سالمه تو عقدم جهازمم خودم باید درست کنم

برات آرزوی خوشبختی می کنم قصد فضولی ندارم اما میشه بپرسم با همسرت چطور آشنا شدی ؟ یعنی منظور اصلیم اینکه خواستگار داشتی ؟ مامانم میگه بخاطر وضع مالیمون هیچکس در خونه ی ما رو نمی زنه خودمم میدونم راست میگه 

خاستگار داری

بطور جدی نه یعنی چند نفر همینجوری به مامانم گفته بودن منم گفتم نمی خوام چون می دونم نتیجه اش چی میشه دوست ندارم کسی تحقیرم کنه اونایی که پیشنهاد دادن همه آشنایی چندانی با ما نداشتن فقط همینجوری من دیده بودن وگر نه اگر وضع زندگی من می دونستن هیچوقت حتی همون پیشنهادم نمی دادن

برات آرزوی خوشبختی می کنم قصد فضولی ندارم اما میشه بپرسم با همسرت چطور آشنا شدی ؟ یعنی منظور اصلیم ا ...

خاستگار اره گلم داشتم اما اشنایی منو همسرم دوست بودیم بعد سه سال اومد خاستگاری وضع شون از ما بهتره برا این میگم ربطی نداره چون پدر هامون کارگر ان کسی در خونه رو نزنه

بیشتر ببینید
میشه برای من دعا کنی خیلی دلم گرفته خیلی خسته شدم از زندگی 

ی بخت عالی ک همه انگشت ب دهن بمونن نصیبت بشه ب حق علی

بیشتر ببینید
قربونت ایشاالله تو همیشه خوشبخت باشی عزیزم امیدوارم دلت همیشه شاد باشه و خنده از رو لبات نیفته

فداتشم گلم🌹

بیشتر ببینید