2777
2789
عنوان

전정국 ...... سون

| مشاهده متن کامل بحث + 4349 بازدید | 1310 پست
توهم ک نیس منم ی مدت اتاقم اینجور بود هی میگفتن توهمه ولی خل ک نیستیم 😐

چق منطقی برخورد میکنین شما ها😭

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
چ کاری آخه  خدایا .. بخدا نمیتونم💔 آیدا دست و پام یخ زده  فق ی آیه الکرسی خوندم

نمیدونم ..

یکی میگفت باهاشون دوست شده 😐

منم همیشه هف تا میخونم از این حال در میام

[army] cute_babe@ = پاتریکم 🌊🪄

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بحث و عوض کنید حس میکنم الانه قلبم بگ عههههه چق کار کردم بسه دیگ🤣

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
نمیدونم .. یکی میگفت باهاشون دوست شده 😐 منم همیشه هف تا میخونم از این حال در میام

۷ تاااااا

مامانم عصرا اسپند دود میکرد تو خونه  صوت قرآن هم ی موقعی از روز میذاشت پخش شه تو خونه  س ...

یا خدا 

ب نظرت لازمه ماهم همچین کاری کنیم؟

فق ی مورد بختک و این داستان

اوهوم به هفتا حمدو آیت الکرسی و ۱۹ تا بسم لله از اول اعتقاد داشتم و همیشه جواب بوده

۲ بار خوندم حالم بد نمیتونم💔

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز