2777
2789
عنوان

전정국 ...... سون

| مشاهده متن کامل بحث + 4349 بازدید | 1310 پست
ببین منم اینارو دیدم .. من کتابامو میچینم تو کتاب خونه صب میبینم افتاده زیر تخت .. تو خونه ی خودمو ...

وای جر واس تو ک عجیب تره 

آیدا کاریمون ندارن ب نظرت؟

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ببین منم اینارو دیدم .. من کتابامو میچینم تو کتاب خونه صب میبینم افتاده زیر تخت .. تو خونه ی خودمو ...

بخدا همین امشب سنگکوب میکنم من 

چرا اخه اه💔

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
این دیگ خیلی دارک بود😐 ماله ایتک باز بهتره

لیا خ بده 

الان اومدم با چسب شیشه ای ۲ بار فرض کن 

دارم میمیرم 

رنگ قرمز زیاد داری تو اتاقت ؟

ن ی چمدون که ۳ ساله هست ول این اتفاقا بر ۱ ماهه

رنگ قرمز زیاد داری تو اتاقت ؟

شنیدم اینو ن از رنگ نیست 

نمیدونم چ خاکی ب سرم شد

من مشگلی ندارم باهاشون  بزا انقد کخ بریزن تا پاره بشن  چرا دیگ .. کاریمون دارن

چ کاری آخه 

خدایا ..

بخدا نمیتونم💔

آیدا دست و پام یخ زده 

فق ی آیه الکرسی خوندم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز