2777
2789
عنوان

전정국 ...... سون

| مشاهده متن کامل بحث + 4349 بازدید | 1310 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

پاشو نماز بخون ی آرامشی داره ک اصن حالت از این رو به اون رو میشه تجربه ثابت کرده اینو 

حاجی از زیر پتو نمیتونم درااااااااااالم 

وای خودا راست میگوی

ممکنه ب خاطر این باشه؟

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
حاجی از زیر پتو نمیتونم درااااااااااالم  وای خودا راست میگوی ممکنه ب خاطر این باشه؟

نه واقعا ربطی به این نداره ک 

ولی آرامش داره 

اگ اینجوری بود ک الان باید همه به جز مسلمونا جنو روح دنبالشون میبود 🤣🤦🏻‍♀️

[army] cute_babe@ = پاتریکم 🌊🪄
نه واقعا ربطی به این نداره ک  ولی آرامش داره  اگ اینجوری بود ک الان باید همه به جز مسلمو ...

من ...خل شدم😭

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..

کیه ک هم امتحان داره 

هم زبان داره

هم داره مث صگ درد میکشه 

هم جن افتاده دنبالش

بله من خاک بر سر😭

چجور کسی؟ک همش بیفتن دنبالش؟

اره دیگ ..

من نمیدونم دقیقا چون اون موقع حتی مامانبزرگمم به دنیا نیومده بوده و گوش به گوش رسیده ولی خب کلا زیاد بوده از این جور آدما تو ایران و هرجایه جهان 🤣🤦🏻‍♀️

داوش دارک شد ادامه ندیم 🙄🤣

من ...خل شدم😭

ولی میدونی چیه ؟

اگ علاقه داشته باشیو تا تهش نماز خوندنو ادامه بدی میتونی با خداهم حرف بزنی و بهش بگی حالا ک داری بهش نزدیک تر از قبل میشی کمکت کنه ک از این حس و حال در بیای ..

نه تجربه دارم نه کسی بهم گفته ولی قلبم بهش ایمان داره 😁🤣

ولی میدونی چیه ؟ اگ علاقه داشته باشیو تا تهش نماز خوندنو ادامه بدی میتونی با خداهم حرف بزنی و بهش ب ...

اوم..

ول رابطم با خدا ی چیز عجیبیه 

داوشیمه😌🧸

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز