2777
2789
عنوان

전정국 ...... سون

| مشاهده متن کامل بحث + 4349 بازدید | 1310 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پاشو نماز بخون ی آرامشی داره ک اصن حالت از این رو به اون رو میشه تجربه ثابت کرده اینو 

حاجی از زیر پتو نمیتونم درااااااااااالم 

وای خودا راست میگوی

ممکنه ب خاطر این باشه؟

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
حاجی از زیر پتو نمیتونم درااااااااااالم  وای خودا راست میگوی ممکنه ب خاطر این باشه؟

نه واقعا ربطی به این نداره ک 

ولی آرامش داره 

اگ اینجوری بود ک الان باید همه به جز مسلمونا جنو روح دنبالشون میبود 🤣🤦🏻‍♀️

[army] cute_babe@ = پاتریکم 🌊🪄
نه واقعا ربطی به این نداره ک  ولی آرامش داره  اگ اینجوری بود ک الان باید همه به جز مسلمو ...

من ...خل شدم😭

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..

کیه ک هم امتحان داره 

هم زبان داره

هم داره مث صگ درد میکشه 

هم جن افتاده دنبالش

بله من خاک بر سر😭

چجور کسی؟ک همش بیفتن دنبالش؟

اره دیگ ..

من نمیدونم دقیقا چون اون موقع حتی مامانبزرگمم به دنیا نیومده بوده و گوش به گوش رسیده ولی خب کلا زیاد بوده از این جور آدما تو ایران و هرجایه جهان 🤣🤦🏻‍♀️

داوش دارک شد ادامه ندیم 🙄🤣

من ...خل شدم😭

ولی میدونی چیه ؟

اگ علاقه داشته باشیو تا تهش نماز خوندنو ادامه بدی میتونی با خداهم حرف بزنی و بهش بگی حالا ک داری بهش نزدیک تر از قبل میشی کمکت کنه ک از این حس و حال در بیای ..

نه تجربه دارم نه کسی بهم گفته ولی قلبم بهش ایمان داره 😁🤣

ولی میدونی چیه ؟ اگ علاقه داشته باشیو تا تهش نماز خوندنو ادامه بدی میتونی با خداهم حرف بزنی و بهش ب ...

اوم..

ول رابطم با خدا ی چیز عجیبیه 

داوشیمه😌🧸

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز