2821
2789
مرسی عزیزم  شروع میکنم دوباره قدم که ۱۶۰ وزنمم الان تو حجمم برا پاهام ولی کلا دوسدارم ۵۰ کی ...

مثه منی که منم یکم اضافه دارم ورزش میرم انشاالله دوتامون موفق میشیم 

ببین چای سبز اگه می‌سازت بخور به بعضیا نمیسازه 

ولی جوانه گندم برا پوست صورت م عالیه صورتتو پر سفید میکنه هر چقد رژیم داشته باشی صورتت تغییر نمیکنه 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

انجام دادم در کنارش میخوام چیزای گیاهی که به اب کردن چربی های شکم هست استفاده کنم تو گوگل هست ولی می ...

من یچی از عطاری کرفتم گفت چربیارو ذوب میکنه درعرض یک ماه میشی نی قلیون تقریبا دوهفته خوردم عین زهرمار تلخ بود بعدش موهام شروع کرد ب ریختن مشت مشت مو میریخت فقط دیگه کلی هزینه کردم تا خوب شدم

من عاشق نام خلیج فارسم ،خلیج همیشه فارس،ایران سرای ابدی من است دوستت دارم ایرانم مادرم،نموندی رو حرفخو نموندی بیمه اتکشت و آخری نهوندی،بیمه ادگو اری و براگردی چکه مه نشتم تو آخری نهوندی،چکاری اتکه وا دلم رفتیو تو اتکه ولم شکسته بودن ای دلم عزیزوم عزیزوم ،فاصله کفتن بین ما جدایی بودن سهم مادلتنگتم مه باخدا عزیزوم عزیزوم

یکی از فامیلای نزدیکم فک کنم اون زمان ۱۳ سالش بود ماشالاش باشه شکمش خیلی بزرگ بود خیییییلی  

عروسی دختر داییش نزدیک بود یک هفته کامل رفت برای تمرین رقص 

باور نمیکنی وقتی برگشت کامل صاف شده بود 

هممون برگامون ریخته بود 

مثه منی که منم یکم اضافه دارم ورزش میرم انشاالله دوتامون موفق میشیم  ببین چای سبز اگه می‌سازت ...

جدی میگی من پارسال رژیم داشتم به وزن دلخواهم رسیدم ولی صورت زشت شد ول کردم الان وزنم برگشت خورد جوانه گندم بخورم صورتم تکون نمیخوره ؟ جوانه گندم به چه صورت مصرف بشه؟

من فقط پایین تنه ام زیاده شکم و پهلو ندارم😁

جدی میگی من پارسال رژیم داشتم به وزن دلخواهم رسیدم ولی صورت زشت شد ول کردم الان وزنم برگشت خورد جوان ...

اره جدی میگم یه قاشق قبل غذا با آب حل کن بخور نیم ساعت قبل غذا اشتهای کور میشه غذا میخوری ولی کم 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
مثه منی که منم یکم اضافه دارم ورزش میرم انشاالله دوتامون موفق میشیم  ببین چای سبز اگه می‌سازت ...

چقد عالی من گرفتم از امروز با شیر میخورم

ان شالله 😍

من یچی از عطاری کرفتم گفت چربیارو ذوب میکنه درعرض یک ماه میشی نی قلیون تقریبا دوهفته خوردم عین زهرما ...

اوه 

ادم میاد ی جایی درست کنه باز ی جا دیگه مشکل در میاد

یکی از فامیلای نزدیکم فک کنم اون زمان ۱۳ سالش بود ماشالاش باشه شکمش خیلی بزرگ بود خیییییلی   ع ...

اون جدا از رقص ی رمز دیگم زده اخه ی هفته ای که نمیشه😂