2777
2789

مایع ظرفشویی پریل چند قطره بریز چربی ها رو محو میکنه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بشین روزی ۳۰دقیقه تمرکز کن بگو شکم آبشو

آخه مگه میشه بدون رژیم و بدون ورزش 🤣

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

نون و برنجو کم کن و قند

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
نون و برنجو کم کن و قند

انجام دادم در کنارش میخوام چیزای گیاهی که به اب کردن چربی های شکم هست استفاده کنم تو گوگل هست ولی میخوام کسی اگه تجربه داره بگه

دوستان گل  من هم ورزش میکم ۵ روز هفته  هم قند و شیرینی جات حداقل میخورم و هم غذام رعایت ...

خوب بگو 

چای سبز 

چای ترش 

جوانه گندم قبل غذا اشتهارد کور میکنه 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
خوب بگو  چای سبز  چای ترش  جوانه گندم قبل غذا اشتهارد کور میکنه

واقعا اثر دارن ؟ی مدت جو گیر شده بودم چای ترش میخوردم ولی ول کردم 

کی بخورم خوبه؟چی ترش؟

واقعا اثر دارن ؟ی مدت جو گیر شده بودم چای ترش میخوردم ولی ول کردم  کی بخورم خوبه؟چی ترش؟

بعد غذا روزی دوبار 

چای ترش 

چای سبز 

واقعا اثر دارن ؟ی مدت جو گیر شده بودم چای ترش میخوردم ولی ول کردم  کی بخورم خوبه؟چی ترش؟

همیشه استفاده کن تاثیرشو بعد دوسه ماه میبینی 

قد وزنت چقده چقدداضافه وزن داری؟

من ۶کیلو دارم ولی شکمم صافه سه تا زایمان داشتم پاهام باسن چاقاله

همیشه استفاده کن تاثیرشو بعد دوسه ماه میبینی  قد وزنت چقده چقدداضافه وزن داری؟ من ۶کیلو دارم ...

مرسی عزیزم  شروع میکنم دوباره

قدم که ۱۶۰ وزنمم الان تو حجمم برا پاهام ولی کلا دوسدارم ۵۰ کیلو تا ۵۲ باشم الان ی ۵ کیلویی کم کنم  

شکم خیلی اذیتم میکنه 

جوانه گندمم امروز شروع کردم 

ممنون بابت راهنماییت

انجام دادم در کنارش میخوام چیزای گیاهی که به اب کردن چربی های شکم هست استفاده کنم تو گوگل هست ولی می ...

عرق زنیان مخصوص چربی شکمی هست

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

2790
2778
2791
2779
2792