خانوما من تقریبا ۲ساله ازدواج کردم شوهرم مهربونه تو کار خونه کمک میکنه هرچی بخوام میخره دست و دلبازه اهل سفر کادو و گل و....میخره همه جوره حمایتم میکنه برای درس خوندن سرکار رفتن و....خانوادش عالین و دوستم دارن....خلاصه همه چی تمام اما یک صفت خییلیی بد داره اگ عصبیش کنم بهم سیلی میزنه...دیشب گف آشغالا رو بیار من گفتم ب من چه اونم گفت ده بارم باشه باید بیاری منم قهر کردم اونم چنتا سیلی بهم زد حتی امروز صبح هم زد ک تو فرمانبردار نیسی....من تو این شهر غریبم تاحالا ب پدرم نگفتم تو این ۲سال این دفعه چهارم ک روم دست بلند میکنه چون جاش کبود نمیشه شکایت هم نمیتونم بکنم....بهم بگین چکار کنم؟لطفا بخدا نمیدونم چکار کنم موندم تو کار خودم😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!
مشکلت آنچنان حاد نیست میگه آشغالا بیار بگو چشم الان میارم ایراد از خودت به من چه فلان چه چیه به کار میبری خوش زبون باش اینجا شوهراشپن به حد کبودی کتک میزند خیانت میکن اهمیت بهشون نمیدن ایراد تو با ید خوش زبون باشی مادرم میگه زبان خوش همه رام میشن
من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!
مشکلت آنچنان حاد نیست میگه آشغالا بیار بگو چشم الان میارم ایراد از خودت به من چه فلان چه چیه به کار ...
وااای بگه چشم آخه😕😓