2777
2789
عنوان

کتک زدن همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 48 پست

به بابات بگو، چجوری تحمل میکنید واقعا!

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه اخلاق خوبی داری اول خوبی هاشرو می بینی و خوبی هاش رو گفتی .... به نظرم وقتی آرومه و مهربون؛ بشین باهاش صحبت کن.از خوبی های بگو و بعد بهش بگو اگه موقع عصبانیت خودتو کنترل کنی خیلی خوب میشه. ممکنه هزار اتفاق بیفته اگه نتونی خودت رو کنترل کنی

هیچی باهاش حرف نمیزنم خودش میاد منت کشی یه تیک طلا گل کادویی کوفتی میخره و میگه جبران میکنم و بازم ت ...

وقتی آشتی کردی بهش بگو اگر دوباره تکرار کنی دیگه تحمل نمیکنم 

خیلی جدی باهاش حرف بزن 

خیلی جدییییی

به بابات بگو، چجوری تحمل میکنید واقعا!

ب سختی....بابام من تک فرزندم گناه داره بخاطر من غصه بخوره میگم بذار خیال کنه دخترش خوشبخته حداقل 

و من یک زنم یک مادر یک عاشق🧡

یکی اینکە با لحن آروم باهاش حرف بزن تو آرامش بهش بفهمون کە این کارش اشتباهە ببین چقد تاثیر دارە ببین متوجەی کار اشتباهش میشە؟ شد شد نشد جدی تهدیدش کن نشد خب اونوقت یە فکری میکنیم منظورم اینە بە خانوادەت بگی البتە اگە دهن لق نیستن و همەجا پخش نمیکنن

ببین فک نکنم هیچکی اندازه من حال تورو درک کنه دقیقا شبیه شوهره منه باید هر چی خواست درست اون لحظه انجام بدم وگرنه بدترین بلا رو سرم میاره، اما فقط یه راه داره اونم روانشناس منم هر راهی رو امتحان کردم خوب نمیشه دکتر م نمیره میگه دست خودم نیست بعضی وقتا انقد پشیمون میشه ....ولی تو تا میتونی سربه سرش نزار با زبون خوش تا میتونی مثلا نگو خودت بردار یا من کلفتم...بگو عزیزم دستم بنده نمیتونم یا هر بهانه ای خودت بردارش 

دست خودش نیست باور کن

خب اخلاقت بده رو خودت کار کن، فقط بهت گفت آشغال هارو بیار تو گفتی به من چه! 

اشغال ها زیاد بودن ضمنا برا خونه مادرشوهرم بودن منم دوسری بردم دفعه سوم گفتم ب من چه اونم گف صدبار بگم باید بیاری منم گذاشتم رفتم خونم

و من یک زنم یک مادر یک عاشق🧡
ب سختی....بابام من تک فرزندم گناه داره بخاطر من غصه بخوره میگم بذار خیال کنه دخترش خوشبخته حداقل&nbs ...

ای واای☹️😞 رگ خوابشو بگیر فقط ،یا هم برو لااقل کلاس دفاع شخصی از خودت دفاع کنی

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!