2777
2789
عنوان

کتک زدن همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 48 پست
اشغال ها زیاد بودن ضمنا برا خونه مادرشوهرم بودن منم دوسری بردم دفعه سوم گفتم ب من چه اونم گف صدبار ب ...

واااییییی بمب اشغالای اونا هم شما باید ببری😑😓😳😥

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

ب بابام بگم؟نمیدونم دیگ ازین زندگی دلسردم

نە نقطە ضعف ندە دستشون فعلا روش کار کن ببین چە وقتایی میزنە تو اون لحظە چوب ندە دستش ببین بهتر میشە 

دلسرد نباش شوهر منم خیلی خوبە چندبارم دست روم بلند کردە بددهنیم کردە ولی همش خودم مقصربودم هیچم دلسرد نیستم 

شوهر تو خیلیییییی اخلاقای ایدەآلی دارە همەم عیب و ایراد دارن اینم ترک میکنە 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااییییی بمب اشغالای اونا هم شما باید ببری😑😓😳😥

ینی*

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

ببین فک نکنم هیچکی اندازه من حال تورو درک کنه دقیقا شبیه شوهره منه باید هر چی خواست درست اون لحظه ان ...

دقیقا بعدش پشیمون میشه ولی چ فایده

و من یک زنم یک مادر یک عاشق🧡

تاپیکاتو خوندم عجیبه ک با این شوهر هنوز دنبال بچه هستی طفلک اون بچه  معصوم 

نە نقطە ضعف ندە دستشون فعلا روش کار کن ببین چە وقتایی میزنە تو اون لحظە چوب ندە دستش ببین بهتر میشە& ...

میترسم میگم من غریبم هیچکس ندارم اینم خیالش راحته ب هیچکس نمیگم عادت نکنه ب این رفتار

اشغال ها زیاد بودن ضمنا برا خونه مادرشوهرم بودن منم دوسری بردم دفعه سوم گفتم ب من چه اونم گف صدبار ب ...

آخه میگی شوهرت تو کار خونه کمک میکنه شاید توقع کمک متقابل ازت داشت ناراحت شد 

...

هیچی باهاش حرف نمیزنم خودش میاد منت کشی یه تیک طلا گل کادویی کوفتی میخره و میگه جبران میکنم و بازم ت ...

خب شوهر من کلا دست بزن ندارە ولی بزنە هم طلا نمیخرە شوهر تو کە خیلی عالیە این قسمتم تو سیاست نداری بلدنیستی چە جوری رفتار کنی کمکش کن کم کم  

ینی*

نه عزیزم دیشب مهمون داشتن منم عصری رفتم کمک شب شوهرم اومد گفتم بریم خونه لباس عوض کن سرراهم اشغال ببریم ک دعوامون شد اصلا دیگ برا مهمونی برنگشتیم خونه مادرشوهرم

واای ... اگه طلا میخره بعدش برات ارزشش رو داره 😍😂

حالم از هرچی طلاست بهم میخوره من تک فرزندم خونه بابام انقد داشتم ک چشمم دنبال پول نباشه

میترسم میگم من غریبم هیچکس ندارم اینم خیالش راحته ب هیچکس نمیگم عادت نکنه ب این رفتار

اخە اگە میترسی اول باید رو خودت کار کنی ببینی ترک میکنە واقعا هم باید باهاش مهربونو آروم باشی تا ترک کنە لجشو درنیار غریبی کە غریبی اینم فقط میگی یە اخلاق بد دارە اونم باید ترکش بدی موقعی کە ناراحتە عصبیە دیوونەترش نکن مدتی ادامە بدە 

بعدا بترسو فلان

حالم از هرچی طلاست بهم میخوره من تک فرزندم خونه بابام انقد داشتم ک چشمم دنبال پول نباشه

خب هر چقدم خونەی بابات طلا و پول داشتی این کە بخاطر محبت برات میخرە خیلی فرق میکنە باهمەی طلا و پولا این دوس دارە محبت کنە ولی دست بزنش دست خودش نیست احتمالا پدرشوهرتم این مدلی بودە

تو باید صبور باشی و کمکش کنی 

شوخی کردم ...‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

ولی مشکلت حاد نیست اما می‌تونه حاد بشه ...هم روی خودت کار کن که عصبانیش نکنی؛ هم به اون بفهمون که باید بتونه عصبانیتش رو کنترل کنه و با جدیت باهاش صحبت کن

خب هر چقدم خونەی بابات طلا و پول داشتی این کە بخاطر محبت برات میخرە خیلی فرق میکنە باهمەی طلا و پولا ...

آره اگه پدر شوهرشم همین طوری بوده میتونه از مادر شوهرش کمک بگیره اگه اون آدم منطقی و مهربونی باشه از تجربیاتش بگه که چطور باهاش رفتار می‌کنه