دلم یه حیاط قدیمی با صفا میخاد با حوض وسطش و یه تخت با فرش قدیمی روش یه مادربزرگ که اون حیاطو اب زده و بوی خاک همه جارو گرفته نشستع رو اون تخت زیر سایه یع درخت بزرگ داره تو ظرف های سفالی ابی برام ابدوغ خیار درست میکنه خدایا😭🤦♀️میخاممممم
عزیزم نوش جانت ، خرما به تعداد چند عدد و فلفل سیاه و نعنا فراموش نشه که این ترکیب خوشمزه شما به شدت سرد است و سردی اونم قبل خواب که قراره دیگه چیزی نخورید فکر کنم بد باشه
اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی
وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید وقتی ابد چشم تورا پیش از ازل می آفرید وقتی زمین ناز تورا در آسمان ها می کشید وقتی عطش طعم تورا با اشک هایم می چشید. من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی. چیزی نمیدانم ازین دیوانگی و عاقلی. یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود. آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود ( خداکنه باشی همیشه باشی ❤️🖇️)
ممنونم عزیزم از خرما تو این ترکیب بدم میاد اره دقیقا باردارم هستم سردی میکنع بدنم ولی دلم میخاست خیل ...
عزیزم الهی ، نی نیت دوست داره پس ، سعی کن حتما با ادویه های طبع گرم دوست بشی حتی شده باشه به زور بخوری چون خصوصا شما که بارداری بیشتر باید حواست باشه ، اوخی ان شا الله خداوند فرزندتو صحیح و سالم بذاره توی آغوشت
اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی
وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید وقتی ابد چشم تورا پیش از ازل می آفرید وقتی زمین ناز تورا در آسمان ها می کشید وقتی عطش طعم تورا با اشک هایم می چشید. من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی. چیزی نمیدانم ازین دیوانگی و عاقلی. یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود. آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود ( خداکنه باشی همیشه باشی ❤️🖇️)