2777
2789

ده روزه دارم زیر فشارای شوهرمو خانوادم له میشم شوهرم میگ یه شب باید بیای خونه مامانم بخابی خانوادم میگن نباید شب بخابی ما رسم نداریم بیشتر مامانم ترس از رابطه داره ب هیچ صراتی ام مستقیم نیست

با شوهرم سه روز پیش دعوامون شد ازش خبری نداشتم تا امشب مامانم بهش زنگ زد گفت چرا اینورا نمیای اونم گفت تا زمانی ک نزاری دخترت شب بیاد خونه مامانم خونت نمیام مامانمم گفت عیب نداره در خونه من ب روت همیشه بازه ک شوهرم اعصبانی بود یکم بی احترامی کرد گفت پلیس میارم در خونتون امشب میگم زنمه میخوام ببرمش اینا نمیزارن باباشم حرفی بزنه میزنمش جلو شمام وایمیسم بعد شوهرم زنگ زده میگ امشب میام دنبالت اگ نیای دیگ هیچ وقت سراغت نمیام مامانمم میگ اگ رفتی دیگ خونه برنگرد اینجا نیا دیگ راهت نمیدم تو انتخابتو کردی اگ با اون بری منو کوچیک میکنی ب همه میگم دخترمو بردن دیگ عقد نیست برو همونجا خرجتو بدن با شوهرت باش الان ک دارم تایپ میکنم دارم زجه میزنمو گریه میکنم دلم میخواد خودکشی کنم تا راحت شم و اینطوری بین این دوتا ک یه ذره رحم ندارن گیر نکنم همه روح و روانمو بهم ریختن توروخدا بگید چیکار کنم ب حرف کی گوش کنم😭😭😭😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا نمیزارن بمونی بهرحال باید شناخت هم پیدا کنی دیگه ...بنظرم ب حرف خانوادن گوش کن دیگه کوچیکشون نکن 

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

چقدر منی تو 😭😭

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

وای منم کشیدم ازین چیزااا

چیه چیشده ؟من یه دختری ام که هم نمازشو میخونه و محرم  میره روضه نذر برمیداره هم دوس داره پیرسینگ بزنه تتو کنه و موهاشو هفت رنگ کنه هم دوست داره کنار نماز مغربش زیارت عاشورا بخونه هم دوس داره برقصه و اهنگ گوش بده حتی دوس داره سیگارم بکشه (نکشیدما دوس دارم فقط) یه جاهایی چادریه یه جاهایی نه دوس داره دستاش پر از انگشتر باشه از طرفی یه دانشجوی متشخص تو دانشگاه باشه دوس داره یه مامان با نظم و مهربون باشه در آینده ولی گاهی وقتا اینقددیوونه بازی درمیاره که نگو همش توسط مامانش سرزنش میشه و شوهرش عاشقشه  سرمان را با دین بریدند🍂نه تنها کسانی که ستمگرند بلکه کسانی که ستم را میپذیرند هم نزد پرودگار عالم جایگاهی ندارند🍂

ببین عزیزم دلم شما هنوز عقدین  

خودت رو کوچیک نکن 

اگر شوهرت این بار تونست کارش روو پیش ببره  با توهین و تحقیر تو برای همیشه بدبختی 

منم خودن خانواده ام همچین حساسیتی دارن 

اگر می خواد زنش شبها پیشش باشه باید زودتر عروسی بگیره زنش ببره پیش خودش ، بعدشم رفتارش با خانواده ات خیلی بد بوده 

فعلا جواب تلفنش رو نده ، وقتی هم که جواب دادی باهاش سرد برخورد کن و بگو تا زمانی که یاد نگرفتی به من خانواده ام احترام بذاری و محترمانه رفتار کنی هیچ حرفی با شما ندارم 

فکر کردی من بردتم که هر کاری تو گفتی من انجام بدم وگرنه به من و خانواده ام توهین میکنی ؟ من اصلا قبول نمی کنم