گفتم خیانت شوهرمو با زن همسایه تاپیک قبلیم یه شکایی کرده بود که ممکنه بو برده باشم از پیامایی که زنه بهش داد و خودشم اخلاقش عوض شده بود من گفتم شاید دیگه نره سمتش به روش نیارم اما تو قیافه بودم باز دیدم امروز بهش پیام داده پیامشم کلیپ سیاسی چیزی میفرسته چیز خاصی نیست زنه هم دیده اما خو مشخصه دنبال خط گرفتنه و یه بارم غیر مستقیم بهش گفته دوست دارم.اینجا بهم گفتن به روش نیار وقیح میشه پرو میشه یا مثلا ببین چیکار میکنه فعلا نگو.اما من دارم داغون میشم از تو پر خشمم دلمم برا پسرم میسوزه.من به خاطز پسرم به جدایی فکر نمیکنم حالا شاید با گفتنش بترسونمش اما خو اگع نگفتم زنه پا داد چی اون موقع چطوری درستش کنم الان چیزی ندیدم از زنه که نخ بده.نمیدونم کارم درسته امشب برم بهش بگم من پیامی کع دادی و دیدم اگه واقعا بهش علاقه داری تو زندگی من چیکار میکنی با زنه متاهل همسایه چه صنمی داری که حالا گفتی میبینمت قلبم میره.بهش بگم یا اینستاتو حدف کن و بریم مشاوره یا من تمام اسکرینایی که دارم میفرستم برا خانوادت بعدم میذارمو میرم.گمون نکنم شرط اول قبول کنه بخام برمم اگه لج کنه نیاد سراغم یا بچرو نده از اینش میترسم اما نمیتونمم ببینمو دم نزنم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بدیش اینه رمز اینستاشو دارم زیاد از گوشی سردر نمیاره کخ بذونه میشع رفت با گوشی پیج ذبگه نمیدونم چی بگم بمونه تو خماری که چه حور پاک کرذع اما من اسکرین دارم